Харчові війська: кухар зі світовим ім’ям відкрив в Україні 510 точок допомоги постраждалим

Загублений світ

Хосе Андрес не приховує свого враження від сили українського народного волонтерського руху…

Кухар зі світовим ім’ям та засновник міжнародної організації World Central Kitchen Хосе Андрес забезпечує багатьох українців продуктами у промислових кількостях. Він та його організація допомагає мешканцям країн, постраждалих від стихійних лих та гуманітарних катастроф. Те, що почалося в Україні після 24 лютого 2022 року, не залишило у чоловіка жодних сумнівів, що він мусить допомагати тут и просто зараз.

Хосе відкрив в Україні 510 точок допомоги постраждалим. Спочатку вони були розміщенні біля кордону, а згодом кухар почав їздити і до деокупованих територій. Він не приховує свого враження від сили українського народного волонтерського руху:

«Я дивлюсь на українців – кожен чимось зайнятий і щось робить. Все, що я роблю тут – збираю всіх воїнів харчів разом, щоб стати одним цілим. Ми – харчові війська».

Крім того, він почав співпрацювати з кухарями-волонтерами з Чернігова, які на початку повномасштабного вторгнення росії годували воїнів ЗСУ, а під час окупації забезпечували продуктами чи не пів міста. Як вони це робили – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше