Депресії, мігрені, серцево-судинні хвороби: до чого призводить сексуальна стриманість?

Загублений світ

Кожна людина запрограмована на тисячі статевих актів впродовж всього життя…

В мозку людини, у лімбічній частині, здавна закладені три основні інстинкти: самозбереження, харчовий та розмноження. Тобто кожен з нас запрограмований на тисячі статевих актів впродовж всього життя і нашим пращурам це було дуже добре відомо. Більше того – до сексу ставилися дуже серйозно і приділяли статевому вихованню підвищену увагу.

«Будь-які сексуальні межі обмежують особистість і, як наслідок, усе суспільство – каже гінеколог, кандидат медичних наук Тетяна Шевчук – Секс – це невід'ємна частина нашого життя. Комплекси формують неповну особистість. Якщо все суспільство складається з ось таких закомплексованих людей, то, звичайно, це буде проблема спільна».

На переконання вчених, пригнічення сексуальних бажань призводить до хронічних хвороб, депресій, мігрені, розладу серцево-судинної системи і навіть до зростання рівня агресії у суспільстві. Тоді чому довгий час навіть розмови про секс були, а у деяких країнах і досі, під табу? Кому вигідно пригнічувати сексуальну активність населення? І яке несопдіване секс-відкриття зробив археолог Джузеппе Фіореллі під час масштабних розкопок давньоримського міста Помпеї, що змусило усіх науковців світу пережити справжній шок? Подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше