Борщ швидкого приготування для воїнів ЗСУ: киянка перетворила свою квартиру на кулінарний цех

Загублений світ

На таку допомогу її надихнув пост у соцмережі…

Українці – неймовірні люди і це не чиясь суб’єктивна думка – так вважає увесь цивілізований світ. Наші військові навчаються у рази швидше за інших солдат, а волонтери здатні дістати будь-що, якщо їх про це попросять і доставити туди, де йде найзапекліша битва. Але окрім цих безстрашних орлів та орлиць ще є і ті, хто забезпечує наших захисників життєво-важливими речами, наприклад, харчуванням. Ми вже раніше розповідали про подружжя з Києва, які 24 лютого відкрили волонтерське містечко «Б-50».

Проте крім них у столиці є ще одна мешканка, яка перетворила свою квартиру на кулінарний цех, щоб готувати для воїнів ЗСУ. Мова йде про Тіну Коротаєву. Вона – інженер авіаційного обладнання за освітою, а у звичайному житті – багатопрофільний хенд-мейдер, а стала організаторкою і координаторкою унікального волонтерського проєкту.

На початку повномасштабного вторгнення жінка у мережі побачила пост коломийчан про те, що вони роблять сухий швидко-борщ. Це суха суміш для миттєвого приготування борщу.  

«Я зрозуміла, що теж можу це робити. Написала пост про допомогу, відгукнулися люди і почали приходити. Ми зібрали спочатку маленьку команду з п’ятьох людей і робили усе на моїй кухні. Потім до нас приєдналося десять людей. А потім – нам надали приміщення, бо ми не поміщалися у квартирі», - розповідає керівник волонтерського проєкту «Борщ для ЗСУ» Тіна Коротаєва.

Яка технологія приготування? Що роблять у волонтерському центрі, коли закінчуються продукти? І що про страву від Тіни кажуть самі бійці? Подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Також не пропусти, з 6 лютого, щопонеділка, о 17:00 на 2+2 виходитимуть прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше