Балтійське НЛО: команда експедиції «Океан Х» замість затонулого корабля знайшла аномальний об’єкт

Загублений світ

В море ринулися сотні археологів, істориків та уфологів…

Під час пошуків затонулого корабля команда експедиції «Океан Х» зіткнулася із неймовірною знахідкою. Щойно хлопці опублікували фото, як в Балтійське море ринулися сотні археологів, істориків та навіть уфологів. Головна версія – під водою знайшли космічний корабель.

Води навколо аномального об’єкту були значно холодніші за навколишні, а сам він вражає неймовірними розмірами – аж 70 метрів. Науковці, які досліджували дивовижу, заявили – поруч із нею виходили із ладу фотоапарати і прилади зв’язку. Формою він нагадує легендарний корабель «Тисячолітній сокіл» із «Зоряних війн». На користь цієї версії говорить і те, що поруч із невідомим об’єктом є слід, схожий на гальмівний шлях.

Інше припущення вчених не менш дивовижне. Деякі історики вважають, що диск – секретна розробка нацистів для боротьби з радянськими та британськими підводними човнами. Скептики ж переконані, що каменюка – залишки роботи гігантського льодовика, який відступав звідси тисячі років тому. Але це аж ніяк не пояснює, чому на зразках, взятих з поверхні аномального об’єкту, знайшли сліди пожежі.

Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше