У Львові обирали найкращих кухарів України

Спецкор

Вже за два місяці вони покажуть свою майстерність на гастрономічній сцені Італії.

Найкращих кухарів України обирали на внутрішньому чемпіонаті. А вже у квітні вони вперше представлятимуть Україну на поважному чемпіонаті з приготування піци в Пармі, Італія. Там хлопці змагатимуться із сорока командами з усього світу в кількох дисциплінах. Для учасників світового турніру просто приготувати смачну піцу недостатньо, треба вправно крутити тісто та показувати з ним акробатичні трюки.

Штучне м'ясо з'явиться на полицях магазинів до 2021 року

Українська команда з десяти хлопців – це найкращі піцайоло зі Львова, Києва, Сум та Рівного. До змагань кухарі готуються годину на день, решта часу вправляються на роботі. Для тренувань використовують переважно справжнє тісто, проте іноді тренуються й на тренажері – силіконовій заготовці.

Мандрівники з Херсонщини перетнули океан

Їхній тренер – італієць Даніло Пагано. Спеціально запрошений майстер раніше був суддею на змаганнях з піци, а зараз вчить українців технічних елементів у фрістайлі. Наші піцайоло кажуть: вже готові поставити нові світові рекорди.

Як тренуються справжні українські піцайоло, дивіться у сюжеті!

16092025
Майже кожному знайоме відчуття: ви мирно спите, залишаються ще кілька хвилин до омріяного дзвінка будильника — і раптом очі самі собою відкриваються...
16092025
Мис Агульяс — це не просто точка на карті, а місце, де легенди переплітаються з реальністю, де морські глибини приховують старі таємниці, а природа демонструє свою могутню силу.
16092025
Кожен з нас хоча б раз стикався з відчуттям, що грошей вистачає лише на перші тижні місяця...
16092025
Перевірка проводилися в Європейському союзі згідно з новою системою маркування.