У Львові обирали найкращих кухарів України

Спецкор

Вже за два місяці вони покажуть свою майстерність на гастрономічній сцені Італії.

Найкращих кухарів України обирали на внутрішньому чемпіонаті. А вже у квітні вони вперше представлятимуть Україну на поважному чемпіонаті з приготування піци в Пармі, Італія. Там хлопці змагатимуться із сорока командами з усього світу в кількох дисциплінах. Для учасників світового турніру просто приготувати смачну піцу недостатньо, треба вправно крутити тісто та показувати з ним акробатичні трюки.

Штучне м'ясо з'явиться на полицях магазинів до 2021 року

Українська команда з десяти хлопців – це найкращі піцайоло зі Львова, Києва, Сум та Рівного. До змагань кухарі готуються годину на день, решта часу вправляються на роботі. Для тренувань використовують переважно справжнє тісто, проте іноді тренуються й на тренажері – силіконовій заготовці.

Мандрівники з Херсонщини перетнули океан

Їхній тренер – італієць Даніло Пагано. Спеціально запрошений майстер раніше був суддею на змаганнях з піци, а зараз вчить українців технічних елементів у фрістайлі. Наші піцайоло кажуть: вже готові поставити нові світові рекорди.

Як тренуються справжні українські піцайоло, дивіться у сюжеті!

Києво-Печерська лавра – це не лише духовний центр, а й місце, овіяне незліченними легендами та містичними історіями. 
Забудьте про розкішні готелі та сплановані екскурсії. Сучасний туризм змінюється, і його шанувальники шукають справжніх пригод.
У світі, де океани стогнуть під тиском людської діяльності, з’являються незвичайні геро.
Сьогодні слово «майдан» стало символом гідності та боротьби за свободу...
14072025
Відкриття відбулося у наменитій гробниці маркіза Хайхуня, що розташована в провінції Цзянсі, Східний Китай.