У Львові обирали найкращих кухарів України

Спецкор

Вже за два місяці вони покажуть свою майстерність на гастрономічній сцені Італії.

Найкращих кухарів України обирали на внутрішньому чемпіонаті. А вже у квітні вони вперше представлятимуть Україну на поважному чемпіонаті з приготування піци в Пармі, Італія. Там хлопці змагатимуться із сорока командами з усього світу в кількох дисциплінах. Для учасників світового турніру просто приготувати смачну піцу недостатньо, треба вправно крутити тісто та показувати з ним акробатичні трюки.

Штучне м'ясо з'явиться на полицях магазинів до 2021 року

Українська команда з десяти хлопців – це найкращі піцайоло зі Львова, Києва, Сум та Рівного. До змагань кухарі готуються годину на день, решта часу вправляються на роботі. Для тренувань використовують переважно справжнє тісто, проте іноді тренуються й на тренажері – силіконовій заготовці.

Мандрівники з Херсонщини перетнули океан

Їхній тренер – італієць Даніло Пагано. Спеціально запрошений майстер раніше був суддею на змаганнях з піци, а зараз вчить українців технічних елементів у фрістайлі. Наші піцайоло кажуть: вже готові поставити нові світові рекорди.

Як тренуються справжні українські піцайоло, дивіться у сюжеті!

Биківнянський ліс роками мовчав про свої страшні таємниці. Величезні масиви дерев на околиці Києва приховують тисячі замордованих українців. 
Місяць — це не просто яскравий ліхтар на нічному небі. Для багатьох мешканців планети він працює як справжній космічний пульт управління поведінкою. 
18122025
Це відкриття на дні Атлантики змушує істориків переглянути межі можливостей людей кам’яної доби. 
На Алясці лосось — це значно більше, ніж просто промисловий ресурс чи пункт у меню ресторану.
Мадагаскар — острів, який вражає своєю унікальною природою та екзотичними мешканцями...