На Паризькому автосалоні показали автомобілі майбутнього

Спецкор

Спецкор на 2+2 розповість, чим дивували сотні тисяч відвідувачів.

Їх точно не штампуватимуть на конвеєрі! Такі машини будуть доступні лише окремим покупцям, бо вони в єдиному екземплярі і дуже чудернацького вигляду. Якими будуть автомобілі майбутнього, показали на Паризькому автосалоні

Поряд із цією машиною знаменитий Бетмобіль скидається на купу брухту. Футуристичний електрокар від французького преміум-бренда ДіЕс, яким володіє корпорація "Пежо", виглядає так, ніби його створили за ескізами Сальвадора Далі. Розробники кажуть: машина має два боки, і обидва – з різними функціями.

"Один бік присвячено задоволенню від водіння: ви маєте кермо, дві педалі, ви зосереджені на дорозі. У вас є адреналін та море емоцій. З іншого боку автомобіля ви перебуваєте у розкішному світі, у своєму коконі. Це – автономне водіння", – кажуть розробники.

Машину, що слугує для релаксу, представила компанія "Рено". Лімузин, довжина якого сягає майже шести метрів, зсередини оздоблений, як розкішна вітальня. Цінне дерево, шкіра та мармур – ось що прикрашає його салон. Таке авто, кажуть виробники, може стати у пригоді власникам VIP-закладів, аби розвозити знаменитостей.

Як працює фотофіксація порушень правил дорожнього руху в Європі

Один з найяскравіших експонатів виставки – "Пежо І-Ледженд". Автомобіль, що трохи нагадує машину зі стрічки "Назад у майбутнє", всередині оснащений стильними екранами, має електричний двигун та навіть арома-диффузор – тобто, ви на свій смак можете вибрати аромат, що наповнюватиме авто.

Ще одна зірка автошоу – спортивний електромобіль від японської компанії "Еспарк", здатний розігнатися до ста кілометрів за годину менше, ніж за дві секунди!

Організатори кажуть: на деякі з машин уже вишикувалася черга. Утім, головне для виробників, що їхні ідеї оцінили глядачі виставки. А їх цього року вистачає – Паризький автосалон, за підрахунками, відвідає один мільйон людей.

Більше новин з понеділка по п'ятницю о 18:15 у програмі Спецкор на 2+2. 




Новини

Всі новини
18072022
Спецкор
Нині в Україні працюють організації, де можна пройти тестування зі знання української мови…
24022022
Спецкор
Скільки потрібно коштів на такий альтернативний вид обігріву…
24022022
Спецкор
Головне правило – не панікувати, адже саме на паніку й розраховують наші вороги…
23022022
Спецкор
У столиці опублікували брошури для мешканців з покроковим планом дій…
23022022
Спецкор
Під час спеціального випуску журналісти повідомлятимуть найактуальнішу хроніку подій...
22022022
Спецкор
Раніше загарбники створювала провокації виключно катерами та кораблями ФСБ…
Дивитись більше