Колишній в’язень став оперативником: на каналі 2+2 гучна прем’єра серіалу «Плут»

Плут

Історія про безстрашного колишнього злочинця вийде в ефір 16 серпня…

16 серпня в ефірі телеканалу 2+2 відбудеться прем’єра нового гостросюжетного серіалу власного виробництва «Плут». Це історія про кмітливого відчайдуха, наполегливого та безстрашного колишнього злочинця на прізвисько Плут, який переживши втрату близьких, бандитське юнацтво і роки у в’язниці, в один момент круто змінює свою долю.

Разом з товаришем Андрієм, який працює керівником оперативної частини столичного відділу поліції, він провертає зухвалу аферу та стає «оперативником Станіславом Бойком» – їхнім спільним другом, який рік тому загинув. Нові документи, чуже ім’я та вперше у житті законна робота — у Плута є все, аби почати життя з чистого аркуша. Проте колишній в’язень влаштовується до поліції не лише з благородною метою, допомогти другу схопити небезпечного злочинця… Плут планує скористатися становищем, щоб підібратися до кримінального корупціонера, на ділянці якого він колись заховав викрадені діаманти.

У головних ролях: Андрій Клименков, Дмитро Паламарчук, Маріанна Дружинець, Сергій Дзялик, Данііл Мірешкін, Олена Турбал та інші.

16-серійний детектив на замовлення каналу 2+2 та медіасервісу MEGOGO знімає продакшен-студія «Sfera Film». Сценарій: Ігор Швецов, Дмитро Лисенко. Продюсери: Сергій Кизима, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Loading...

Нагадаємо, що канал 2+2 розпочинає свій телесезон під слоганом «Готовий до всього!». На глядачів чекають чотири прем’єри гостросюжетних серіалів власного виробництва, найбільша кількість прем’єрних випусків із циклу «Загублений світ» та спецпроектів, а також показ культових блокбастерів, герої яких готові до нових викликів, непередбачуваних ситуацій, небезпечних пасток та несправедливості сьогодення.

Не пропусти, 16 серпня, о 21:30 на каналі 2+2 детективний серіал «Плут»!

Дивись також:

«Готовий до всього!»: на телеканалі 2+2 стартує новий телевізійний сезон

Чотири проєкти 2+2 досягли історичних рекордів телеперегляду

Телеканал 2+2 та MEGOGO знімають продовження екшн-серіалу «Ангели»

Новини

Всі новини
27112023
Плут
28 листопада о 20:00 на телеканалі 2+2 вийде другий сезон гостросюжетного серіалу…
24112023
Плут
Другий сезон серіалу знімали вже після повномасштабного вторгнення росії…
17112023
Плут
Також дівчина поділилася, як намагається жити своє теперішнє життя...
13112023
Плут
Про кмітливого й наполегливого відчайдуха на прізвисько Плут…
Дивитись більше