Про що не варто говорити на першому побаченні?

pexels.com

У вас не буде другого шансу, щоб справити перше враження.

Кожен чоловік хоче приємно вразити жінку, яка йому симпатизує. І саме перше побачення вирішує, чи буде у вас друге, третє, а то й соте рандеву!

Ретельна підготовка доленосної зустрічі дуже зворушлива і важлива, але окрім організаційних деталей варто подумати й про те, якою буде ваша розмова з дамою серця.

Про що варто говорити, а що відкласти для наступних побачень? Редакція 2plus2 підібрала для вас теми, яким не місце на дебютній зустрічі.

  • Колишні

Люди навіть не здогадуються, як часто їх слова тлумачать неправильно, і яке перше враження викликають в інших їхні розповіді. Насправді, це не рідкість, коли на першому побаченні чоловік і жінка розповідають про попередні стосунки. Але ця тема дуже особиста, вона може зачепити почуття або ж нагнати неприємних спогадів. Залиште минуле позаду, адже ви прийшли на побачення, аби будувати ваше майбутнє.

  • Вульгарні анекдоти

Дами обожнюють чоловіків із почуттям гумору, але й міру знати потрібно. Не хочете здатися хтивим бабієм – «фільтруйте» свої жарти. Ваші давні подруги можуть обожнювати такі анекдоти, але є ймовірність, що нова знайома не так вас зрозуміє і покине побачення завчасно.

  • Гроші

Зачіпаючи тему грошей, ви дуже ризикуєте. Бо якщо розповідаєте про свою зарплатню, запитуєте про неї у співрозмовниці, вихваляєтесь або ж нарікаєте на достаток – вона може подумати, що це ваша головна цінність у житті. Не надто приємне перше враження, чи не так? Тим паче, психологи стверджують, що постійні розмови про гроші – це перша ознака невпевненості в собі.

  • Вихваляння

Показати себе з найкращого боку, звісно, потрібно. Але не перестарайтеся, бо жінки хоч і люблять вухами, та дуже гарно розпізнають брехню й перебільшені досягнення. Розповідайте лише правду, і тоді, якщо стосунки знайдуть своє продовження, вам не буде за що червоніти й виправдовуватись.

  • Політика та релігія

Ви можете не знати, на скільки релігійною є людина або ж яку політичну силу вона підтримує. Навіть мимохідь згадавши якусь з цих тем можна образити жінку, проявити неповагу, показати себе невихованим або перетворити милу розмову на палку дискусію. Навряд чи така зустріч матиме щось спільне з романтикою.

  • Скарги

Якщо ви хочете розповісти про корки на дорозі або ж боса, який вам постійно надокучає, краще зробіть це у компанії старих вірних друзів. А на побаченні відпустіть увесь негатив та налаштуйтеся на приємне проводження часу.

  • То про що ж можна говорити на першому побаченні?

Тем для розмов дуже багато – хобі, книги, музика, кінематограф. Розкажіть про подорожі, життєві цінності та кумедні історії з дитинства. Можете розповісти про те, що вас надихає, і, звісно, не забудьте запитати про це у красуні навпроти.