Побив рекорд попередника: в рф звільнили командувача Харківського напрямку за ганебну втечу солдатів

Гроші

Весь світ спостерігав за тим, як росіяни несли ноги з Харківщини з блискавичною швидкістю…

Весь світ спостерігав за тим, як росіяни тікали стрімголов з Харківщини. При цьому вони залишали не просто зброю та боєкомплекти, а сотні загиблих та поранених. Тоді, за кілька днів українській армії вдалося подолати понад 50 кілометрів. Через такі ганебні втечі в росії звільнили командувача Харківського напрямку – Романа Бердникова.

Він – головнокомандувач військ західного військового округу, генерал-лейтенант. Цікавим є ще й той факт, що Роман Бердніков пробув на посаді всього 15 днів і тим самим побив рекорд, встановлений попереднім командувачем військ.

«Російське керівництво вважає, що це призведе до чогось. Але це вже не перше переформування системи управління військами. Я хочу нагадати, що на початку повномасштабного російського вторгнення воно полягало в тому, що було три командувачі бойових дій. Потім був один – Олександр Дворніков. А потім знову три. Але тільки це жодною мірою не позначилося на якості чи кількісних показниках досягнень російських військ», - каже керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше