Небесні снайпери: десантники ЗСУ активно знищують ворогів за допомогою FPV дронів

Гроші

Україна з кожним днем дедалі активніше нарощується виробництво військових БПЛА…

Не секрет, що війну в Україні, яку розв'язала росія, у всьому світі називають «війною дронів». Ці легкі, але смертоносні пташки – головна ударна сила на фронті. Десантники 25 бригади ЗСУ за допомогою FPV дронів ефективно знищують сили противника, атакуючи їхні позиції.

«Робота з таким типом дронів вимагає високої кваліфікації управління подібними апаратами, оскільки ми повністю контролюємо його рух, на відміну від загальнопоширених, де дрон самостійно стабілізується, має GPS і може по ньому повертатися. У FPV дронах ми беремо управління повністю на себе і набагато краще відчуваємо їх у русі», - розповів оператор роти ударних БПЛА Євген, який керує ними через спеціальні окуляри.

Дрон передає відео з камери в режимі реального часу, а оператор почувається начебто всередині БПЛА. Однак, щоб вміти керувати подібним безпілотником, потрібні навички. Спочатку боєць повинен пройти курс підготовки, опанувати симулятори, скласти іспит і лише тоді зможе почати навчання на полігоні.

А з урахуванням того, що Україна з кожним днем дедалі активніше нарощує виробництво військових безпілотників, підготовка пілотів також проходитиме швидше. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше