ТОП-3 культових бойовика із Джекі Чаном

Анонси 2+2

Фільми, на яких ми виросли

Джекі Чан – один з найулюбленіших світових акторів. Чоловік, який починав свою кар’єру каскадером зумів підкорити серця мільйонів телеглядачів. І це не дивно, адже у Джекі закладений природою неабиякий магнетизм. За видатні заслуги в кінематографі Джекі Чан навіть отримав особливу нагороду від Премії «Оскар». А також потрапив до Книги рекордів Гінесса за найбільшу кількість трюків у кар’єрі  

 Художній фільм «Випадковий шпигун» (оригінальна назва Dak mo mai sing) 2001р

У сироти Бака була мрія – стати спецагентом. Але хлопець не підозрював, що вплутається у справу, пов’язану з викраденням вірусу, що викликає рак легень. Тепер йому потрібно докласти всіх зусиль, щоб не допустити, аби вірус потрапив не у ті руки.

Художній фільм «Шанхайський полудень» (оригінальна назва Shanghai Noon) 2000р        

Коли прекрасну китайську принцесу викрадають, Чону Вангу вдається потрапити до войовничої делегації і опинитися у самому серці Америки та непередбачуваних подій. Разом з випадковим напарником китайський тілоохоронець потрапляє у всілякі авантюри.

Художній фільм «Міф» (оригінальна назва San wa) 2005р

Під час розкопок допитливий дослідник Джек у своїх сновидіннях занурюється в епоху династії Цинь і містичним чином перевтілюється у стародавнього воїна Мен І, від якого дуже багато століть назад залежала доля і життя цілого народу. Однак після несподіваної знахідки міф раптово стає реальністю...

Не пропустіть усі три бойовики вже цієї суботи, 19 червня, в ефірі телеканалу 2+2. «Випадковий шпигун» о 18:10, «Шанхайський полудень» о 20:00 та «Міф» о 22:05.

Loading...

Дивись також: Топ-5 найновіших бойовиків, котрі не залишать байдужим нікого

Новини

Всі новини
Дивитись більше