На телеканалі 2+2 – прем’єра проєкту «Обережно! Фейк»

Анонси 2+2

Прем’єра першого випуску – 04 вересня…

Телеканал 2+2 запускає новий проєкт «Обережно! Фейк», головна мета якого – розказати про фейки та маніпуляції, розповсюджені кремлівською пропагандою. Прем’єра першого випуску відбудеться 04 вересня о 18:00 на телеканалі 2+2.

Російські ЗМІ – це потужний інструмент кремлівської пропаганди, який впливає на мислення росіян, їхню безумовну віру в правильність рішень політичного істеблішменту, а також підтримку війни проти України. Однак, російська пропаганда має на меті не тільки «зомбувати» своїх громадян, а й розколоти українське суспільство, розповсюджуючи дезінформацію.   

Автори програми разом з ведучим Олександром Преподобним розбиратимуть російські наративи та схеми дезінформації, розроблені для дискредитації України. Крім того, на прикладі найнебезпечніших фейків, розповсюджених серед українців, Олександр Преподобний пояснюватиме, як виявляти дезінформацію, щоб не потрапити на гачок ворожої пропаганди.

«Кремль століттями створює альтернативну реальність, спотворюючи історичні факти й просуваючи відверту брехню не тільки в росії, але й на міжнародній арені. Дезінформація, маніпуляції стали потужною зброєю у боротьбі за свідомість людей. Наша мета – увімкнути критичне мислення українців, навчити їх простим правилам «інформаційної гігієни», вмінню розрізняти – де небезпечні меседжі російських пропагандистів, які роз’єднують суспільство та дезінформують світ, а де правда», – коментує ведучий Олександр Преподобний.

Чому росіяни безумовно вірять путіну, як працює російська пропагандистська машина і які радикальні методи використовує, навіщо рф століттями намагається привласнити українську історію, та які наративи просувають російські посадовці – дивіться у проєкті «Обережно! Фейк» на телеканалі 2+2 з 4 вересня.

Читай також:

Новини

Всі новини
19092024
Анонси 2+2
7-й тур Української прем'єр-ліги…
11092024
Анонси 2+2
Сучасна історія про двох абсолютно протилежних за характерами та методами роботи копів…
09092024
Анонси 2+2
1 жовтня вийде 4-серійна стрічка «Евакуація» з Костянтином Темляком у головній ролі…
28082024
Анонси 2+2
5-й тур Української прем'єр-ліги…
23082024
Анонси 2+2
Програма пропонує глядачам стати її активними учасниками…
16082024
Анонси 2+2
Це історія про керівника карного розшуку та його команди - «відділу особливих повноважень»…
Дивитись більше