Телеканал 2+2 покаже документальний проєкт «Абсолютне зло»

Абсолютне Зло
Телеканал 2+2 покаже документальний проєкт «Абсолютне зло»
Поширити в соціальних мережах:

Прем’єра документального фільму відбудеться 22 червня…

На телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра документального фільму «Абсолютне зло» про воєнні злочини російської армії та неминуче покарання для окупантів, які влаштовують геноцид українського народу.

З початку повномасштабного вторгнення російські війська тероризують цивільне населення України. Після деокупації Київської області у квітні 2022 року весь світ шокувала жорстокість та нелюдяність, з якою армія окупантів забирала життя невинних українців.

Масові вбивства, розстріли евакуаційних автоколон, організація катівень, знущання над жінками й дітьми – ось якими методами російські загарбники намагаються придушити український супротив на тимчасово окупованих територіях. А зазнаючи поразки і втрачаючи позиції на полі бою, путінська армія продовжує чинити насилля та обстрілює мирні міста України смертоносними ракетами.

Спецкор Телевізійної служби новин Андрій Цаплієнко зібрав докази злочинних дій російської армії, які доводять, що основною метою рф є масове вбивство українців. До документального проєкту «Абсолютне зло» увійшли імена та прізвища російських військових, які чинили звірства на території України, свідчення українців, яким дивом вдалося пережити окупацію, а також ексклюзивні коментарі омбудсмена з прав людини Дмитра Лубінця.

«Дрон від початку і до кінця знімає вбивство російськими солдатами української родини на Київщині. Ракета вбиває немовля в пологовому будинку в Запорізькій області. Російська диверсійна група розстрілює колону біженців під Харковом. Це лише кілька з жахливих епізодів, які розслідує знімальна група документального фільму «Абсолютне зло», – зазначає Андрій Цаплієнко.

Як загарбницька російська армія насиллям і ракетними атаками намагається залякати українців, хто з командування рф віддає ці злочинні накази та як українські журналісти й спецслужби вже зараз ідентифікують окупантів, які мають поплатитися за скоєне зло – дізнавайтесь у документальному проєкті «Абсолютне зло» у четвер, 22 червня, о 23:00 на телеканалі 2+2.

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Повний скелет та гніздо з яйцями: в Кременчуці знайшли докази того, що в Україні жили динозаври
Мир під диктовку кремля: чому Україна не може погодитися на російські «мирні» ініціативи?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» - «Шахтар»
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?

Боксерський поєдинок пройшов на стадіоні Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді…

Місяць створили інопланетяни для своїх космічних кораблів? Несподівана версія дослідників
1600-річний камінь з середньовічними написами випадково знайшов в своєму саду вчитель географії з Англії
Читати більше