Темрява, що поглинає цілі міста та зводить людей з розуму

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

Невідомий феномен – темрява, що поглинає усе і викривлює час. Раніше описи суцільного мороку вважали лише біблійними оповідями. Однак, реальні свідчення доводять, що пітьма таки існує.

7 березня 1911 року в американському місті Луісвіль сталася таємнича пригода, над розгадкою якої вчені б’ються вже понад 100 років. Серед білого дня місто раптом накрила чорна хмара. Тисячі людей згодом розповідали одне і те саме: вони не бачили нічого, навіть запаленого перед очима сірника. За кілька хвилин морок у Луісвілі розсіявся. Коли містяни звірили годинники, виявилося, що жахіття тривало не кілька хвилин, а більше години. Так почалося вивчення масового потужного містичного феномену – темряви, що раптом поглинає людей і викривляє час.

Гул Землі: феномен, який досі не розгадали вчені

Схожа історія трапилася кількома роками раніше. 2 квітня 1904 року, Лондон, станція метро Уїмблдон. Сотні людей на платформі чекали на прибуття потяга і раптом трапилося те, що неможливо пояснити. Вмить станцію накрила абсолютна пітьма. До цього описи суцільного мороку вважали лише біблійними оповідями, варіаціями відомої легенди про темряву єгипетську. Однак, цей день перетворив легенду у реальність. Свідками лондонського мороку стали сотні пасажирів підземки. Спочатку влада висунула версію про задимлення внаслідок пожежі. Та вона не підтвердилася. Після цього фізики почали вивчати явище і здійснили цікавий експеримент. Вони вимкнули освітлення, зачинили всі входи до станції, а вентиляційні отвори закрили чорною тканиною. Щоб зрозуміти, чи можна досягти абсолютної темряви фізичним способом. Досліди показали, що зробити це неможливо. Люди все одно бачать обриси предметів та силуети.

Більше про невідомі феномени дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
ДнепроГЭС в 1941 году взорвали не нацисты, а советские власти: правда о трагедии, которая унесла сотни тысяч жизней
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах

Это система организации войск, влияющих на информационное пространство…

«Дракон из Монтеррей»: мексиканские волонтеры случайно сняли на видео живое существо из мифов и легенд
15 метров холодной крови: Vasuki indicus – новая рекордсменка среди доисторических гигантских змей
Любовь двух мужчин: на греческом острове нашли самые старые в мире эротические граффити
Узнать больше