Що тривожить мерців висячого цвинтаря Сагади?

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

Ще здавна люди вірили, що душі померлих можуть повертатися для помсти… Нереальні історії з реального життя розкаже Загублений світ на 2+2.

Нікого не здивує, якщо кладовище закриють на реконструкцію або у зв’язку з аварійним станом. Але цвинтар на Філіппінах закрили… через помсту померлих.

Кладовище у долині Ехо біля невеликого гірського селища Сагада – одного з найпопулярніших туристичних місць у філіппінських Кордильєрах – незвичне вже саме по собі. Мерців тут не закопують у землю, а підвішують у трунах просто на скелі.

Долина Ехо ще здавна мала славу містичного місця. Туристи та місцеві жителі неодноразово відмічали, що чули нашіптування, бачили привидів та інші незбагненні речі. Але по-справжньому моторошні події розпочалися з падіння домовин, які провисіли там три тисячі років. Після цього в долині загинула людина, зірвавшись зі скелі. Ще одна загадкова смерть сталась у печері поряд, а навесні цього року помста мерців Сагади спричинила справжню трагедію – у долині розбився гвинтокрил.

Цвинтар закрили, але містичний ореол, що притягує усіх любителів полоскотати нерви, залишився. Що вабить туристів до висячого кладовища у Сагаді? Трагічні події – лише прикра випадковість чи справжня помста з того світу? Відповіді на усі найнезбагненніші питання знає Загублений світ на 2+2!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше