Нові проекти на оновленому 2+2

Затерянный мир
Нові проекти на оновленому 2+2
Поделиться в социальных сетях:

У новому телевізійному сезоні 2+2 змінює не тільки графічне оформлення, а й програмне наповнення ефіру.

Зустрічайте на оновленому телеканалі 2+2 ще більше проектів власного виробництва, нові вітчизняні гостросюжетні серіали, а також розширення лінійки інформаційного мовлення та сенсаційну прем’єру циклу документальних програм "Загублений світ", які й стануть основою оновленого бренду. Разом з 2+2 дізнайтеся більше про небезпечний світ навколо, в якому панують змови, провокації, катастрофи й стихійні лиха, та будьте готові до будь-яких викликів.

"Загублений світ"

Прем’єра: 14 серпня

Час: 17:15

Ефір: понеділок – п’ятниця

Новий інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії. Хто маніпулює нашою підсвідомістю, навіщо створюють штучні фобії, чи можливе переміщення в часі та як людство поплатиться за недбале ставлення до природи – це лише частина питань, на які експерти проекту шукатимуть відповіді.

"Ментівські війни. Одеса"

Прем’єра: 14 серпня

Час: 20:20

Ефір: понеділок – четвер

Одеса, 2012 рік. Кращий оперативник міста Максим Бельський вплутується в небезпечну війну, де сам стає головною мішенню. З легкої руки кримінального авторитету на прізвисько "Гоблін" до нього потрапляють докази, що у лавах правоохоронців є зрадник. Чимдалі Бельський поринає в розслідування, тим більше розуміє, що за головними гравцями злочинного світу стоїть його керівництво. У пошуках "перевертня" Макс втрачає посаду, друзів і потрапляє у смертельну пастку. Єдиний спосіб зберегти життя та гідність – перемогти ворогів будь-якою ціною.

"Ментівські війни. Київ"

Прем’єра: жовтень 2017 року

Київ сколихнула серія резонансних злочинів. Заплутані справи, за які береться принциповий опер Віктор Таран, перетворюють життя майора на справжній жах. Оголосивши війну кримінальному світу, він переходить дорогу керівництву, впливовим авторитетам і заздрісним колегам. Виявляється, у його команді не всі розділяють принципи честі й справедливості. Щоб вивести зрадників на чисту воду, непохитний оперативник готовий на все, навіть віддати власне життя.

"Гвардія-2"

Прем’єра: жовтень 2017 року

Продовження військово-патріотичної драми "Гвардія" на 2+2! Початок серпня 2014 року. Ситуація на Сході загострюється: постійні обстріли українських позицій, смерті військових, явні зрадники у штабах та інформація про можливість повномасштабного вторгнення російських військ. Розвідгрупа, яку очолює колишній афганець з позивним "Дід", продовжує протистояти російській агресії у ворожому тилу. Вчорашні новобранці стали професійними розвідниками і йдуть на нове завдання. В минулому – бізнесмен, чемпіонка зі стрільби, вчений-хімік, запорізький слюсар і доброволець з Криму. Тепер вони – досвідчені бійці, які знають що таке війна і біль від втрати близьких друзів. Гвардійці дізнаються, що у прифронтовому місті російські окупанти готують кривавий теракт. Команда "Діда" вступає у битву, аби запобігти страшній трагедії серед мирного населення і виявити "крота" – російського організатора теракту.

"Бандерлоги"

Прем’єра: 14 серпня

Час: 19:05

Ефір: понеділок – п’ятниця

Новий інформаційно-розважальний проект каналу 2+2, для якого немає заборонених тем! Автори проекту покажуть істинне обличчя політиків, чиновників та депутатів, поспілкуються з ними "їхньою" мовою, покажуть справжнє пекло тим, хто зробив життя українців нестерпним. А також кепкуватимуть з тих, хто глузує з українців та дуритимуть тих, хто дурить нас.

"Бандерлоги" ставитимуть незручні питання політикам та чиновникам, рахуватимуть їхні заробітки, викриватимуть злочинців при владі та битимуться з перевертнями в погонах.

Дивіться більше на оновленому 2+2!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Уникальный генетический код: владельцы отрицательного резус-фактура являются потомками инопланетян?
Уникальный генетический код: владельцы отрицательного резус-фактура являются потомками инопланетян?

Положительный резус-фактор крови имеют 80% населения планеты, а вот у 15%...

В глазу 28-летней женщины два года жил необычный паразит и вырос до 10 миллиметров в длину
Истерика и визг ведущих рф отключают логическое мышление зрителя: этот метод называется «чрезмерные эмоции»
Израильская агрореволюция: дрессированные насекомые уничтожают вредителей, тракторы опыляют цветы, а дроны собирают урожай
Первый в Европе: археологи обнаружили уникальный протез в черепе человека 18-го века
Первый в Европе: археологи обнаружили уникальный протез в черепе человека 18-го века

Потрясающее открытие произошло в склепе костела в Кракове…

Фото летающих динозавров: свидетельство загадочных встреч людей с гигантскими птицами
Узнать больше