Неймовірна історія найживучішого хлопця України

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

Сергій вижив у страшній катастрофі під Марганцем. Відтоді чоловік мало не щодня потрапляє у смертельні ситуації, але дивом лишається живим. Своє життя він називає – "хованки зі смертю".

Жовтень 2010 року: вся Україна здригнулася від страшної аварії на залізничному переїзді під Марганцем. Тоді, маршрутний автобус із півсотнею пасажирів всередині намагався проскочити через колію перед локомотивом, що наближався на повній швидкості. В результаті страшного зіткнення на місці загинуло 43 людини. Ця трагедія увійшла в історію як одна із найкривавіших. Однак, вона забрала життя не всіх, хто опинився в її епіцентрі. Травмованими, але живими, лишилися 12 осіб. Серед них був і Сергій Заволока.

У це важко повірити, та Сергій був єдиним пасажиром рейсу смерті, хто відбувся лише кількома синцями і подряпинами. Його врятувало те, що він сидів в останньому ряду автобуса, бо саме та його частина не потрапила під таран локомотива.

Здавалося, усе страшне вже позаду. Але вже за кілька тижнів після пережитої трагедії смерть почала буквально переслідувати хлопця. Спочатку Сергій потрапив у автомобільну катастрофу. Цього разу Сергій теж не постраждав. А невдовзі мало не загинув на популярному екстремальному атракціоні – троллей. Хлопець на великій швидкості головою приземлився на берег річки. За словами лікарів, шанси вижити при такому ударі – мізерні.

Що охороняє хлопця від вірної смерті? – дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше