Космос готує причину майбутнього потопу

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

З чим пов’язані циклічні зміни клімату та як космос впливає на глобальне потепління?

Лише 10% нашої планети вкриті кригою – і ця площа невблаганно скорочується щороку. Причин багато, але одна з зовсім не залежить від людей. Циклічні зміни нахилу орбіти та осі Землі спричиняють відмінності у кількості сонячної радіації, що потрапляє на нашу планету. Це призводить до глобальних кліматичних змін, тобто глобального потепління чи глобального похолодання. Наразі полюси максимально наближаються до сонця. Науковці пророкують, що до 2020 зникне навіть найстаріший льодовик планети.

Вчені застерігають: "Моделі, які були розроблені по зміні клімату п’ять-десять років тому, якщо порівняти їх з реальними даними, показують, що зміна клімату відбувається набагато швидше. Тобто наслідки, які очікувались у 25 році, відбуваються вже зараз".

Окрім підвищення рівня Світового океану, людству загрожують й інші катаклізми, до яких призведе танення льодовиків. Льодовики давлять на кору Землі, стримуючи тиск магми. Їхнє зникнення призведе до розлому кори, землетрусів, вулканів.

Здається, давні міфи та легенди про зникнення людства через потопи та виверження вулканів скоро стануть реальністю для нас. Як вберегтися від страшної долі? Відповіді шукайте у Загубленому світі на 2+2!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше