Чому ми не пам'ятаємо попередніх життів?

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

Якщо ми дійсно повертаємося до життя у новому втіленні, то чому ми нічого не пам'ятаємо про попередні? Можливо, це не випадково?

Душа людини після смерті повертається на землю, аби перевтілитися. Можна стати не лише людиною, а й твариною, рослиною, чи навіть мінералом. Еволюція захистила людей від спогадів про такі перевтілення, аби не травмувати психіку.

Вчені із Гарварду дізналися, чому ми не пам’ятаємо попередніх втілень. Виявилося, що у цьому винні гормони. Гормон окситоцин, який виробляється у нашому організмі, стирає усі спогади. Піддослідні тварини, яким давали окситоцин, втрачали пам'ять. Вони ставали безпорадними і нездатними згадати завдання, які раніше добре знали. Вплив цього гормону на людину пов'язаний із народженням. Під час пологів гіпофіз викидає окситоцин у кров жінки, проте деяка його частка потрапляє і до немовляти. Механізм, який примушує нас забувати все, що відбувалося до народження, закладений у саму людську природу.

Що можна дізнатися під гіпнозом? Чи можна все ж таки згадати свої попередні втілення? Дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше