Барбі створив Сатана?

Затерянный мир
Поделиться в социальных сетях:

Такого ви не очікували. Найвідоміша лялька у світі – це проект сатанинської церкви! Навіщо сатаністам гратися у ляльки?

50 років тому в Америці було створено всесвітньо-відому і улюблену іграшку дівчаток усього світу – ляльку Барбі. 9 березня 2017 року лялька відсвяткувала свій 58-річний ювілей. У цей час всесвітньо-відомий конспіролог, публіцист і колишній працівник британських спецслужб Джон Коулман у прямому ефірі однієї із місцевих радіостанцій робить шокуючу заяву: насправді, лялька Барбі – це масштабний рекламний проект сатанинської церкви.

Лялька Барбі була створена у 1959 році американкою Рут Хендлер. Ідея такого витвору у неї з’явилася під час відпочинку у Швейцарії. Хендлер побачила у магазині дивакувату для тих часів ляльку на ім’я Лілі. Вигляд вона мала достатньо вульгарний. Фарбована білявка з відвертими формами і не менш відвертим гардеробом. Іграшка продавалася у якості жартівливого сувеніру для чоловіків. Та саме дивлячись на Лілі Хендлер вирішила створити подібну ляльку для маленьких дівчаток, котра могла б стати втіленням їхніх мрій про справжнє доросле життя.

Потрапивши на полиці магазинів, перша Барбі не знайшла прихильності серед маленьких американських дівчаток. За пів року критики та відсутність прибутків Рут Хендлер втратила усіляку надію на успіх свого витвору. Аж раптом до авторки Барбі завітав нікому на той час невідомий Антон Шандор Ла Вей. Чоловік був колишнім працівником поліції і сповідував сатанізм. Ла Вей познайомив Хендлер зі своїм товаришем – дизайнером Джеком Райаном, який теж захоплювався сатанізмом. Саме він і створив новий образ для Барбі. А моделлю для ляльки стала коханка Ла Вея та відома акторка – Джейн Менсфілд.

Як збитковий продукт перетворився на найвідомішу ляльку у світі? І чи допомогли цьому сатанинські переконання Ла Вея? – дізнайтеся у Загубленому Світі на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше