Як НСК "Олімпійський" готують до фіналу Ліги чемпіонів

Спецкор
Поделиться в социальных сетях:

Активно готують і фан-зони в центрі міста.

Київський стадіон "Олімпійський" готують до фіналу Ліги чемпіонів. Ще з учора туди заборонений вхід для всіх, окрім персоналу, який готуватиме арену для фіналу Ліги чемпіонів.
Активно готують і фан-зони в центрі міста. Їх у столиці буде аж чотири. Перегляд матчу запланували в одній з них – на Контрактовій площі, а от спілкуватися досхочу вболівальникам можна буде в найбільшій фан-зоні на Хрещатику.

Наступні два тижні столичні водії приречені об’їжджати центральну вулицю столиці – Хрещатик по периметру обнесли парканом, за яким активно готують фан-зону для футбольних вболівальників. Вся територія під охороною, біля входу чергують ввічливі поліцейські – слідкують, щоб не паркувалися та загалом дотримували правил дорожнього руху. За огорожею – охоронці, що відповідають за безпеку.

До фіналу Ліги Чемпіонів Київ зупинився у заторах

Офіційно фан-зону на Хрещатику відкриють 24 травня, у день фіналу жіночої Ліги чемпіонів. Ще одна фан-зона буде у парку Шевченка, і коли йти з Хрещатика до неї, киян нині дивує нова композиція – купол торгівельного центру вкрито тканиною з емблемою УЄФА, а довкола – пофарбовані у сірий шматки пінопласту. Що символізує така споруда, кияни можуть поки що тільки здогадуватися.

Чоловічий фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня. У фінальному матчі гратимуть іспанський "Реал" та англійський "Ліверпуль", емблеми фіналістів вже майорять під дахом "Олімпійського".

Найактуальніші новини дивіться з понеділка по п'ятницю о 18:15 у програмі Спецкор на 2+2. 


Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше