На "2+2" прем'єра оновлених "Секретних матеріалів"

Спецкор
На "2+2" прем'єра оновлених "Секретних матеріалів"
Поделиться в социальных сетях:

У неділю 22 березня о 13:00 в ефірі телеканалу "2+2" стартує проект журналістських розслідувань "Секретні матеріали" в оновленому форматі. Ведучою 45-хвилинного недільного випуску стане Кароліна Ашіон.

Відтепер глядачі каналу "2+2" зможуть отримати більше важливої інформації – детальні розповіді про приховані сторони найбільш гострих проблем українських реалій, калейдоскоп резонансних подій тижня, розгорнутий сюжет у рубриці "Скандал тижня", а також своєрідний звіт про розвиток подій довкола таємниць, розкритих у попередніх випусках.

Програму "Секретні матеріали" на замовлення 2+2 готуватиме Департамент журналістських розслідувань під керівництвом Максима Шиленка.

"Глядачі зможуть переконатися, що журналісти "Секретних матеріалів" не просто розповідають їм чергову гучну історію, а й тримають долю її учасників під постійним контролем. Будь-які зрушення в ситуації, що сталися після виходу програми в ефірі "2+2", реакція чиновників, представників правоохоронних органів, інших зацікавлених осіб, зміни в долі героїв та антигероїв наших сюжетів – про все це ми інформуватимемо  глядачів недільних "Секретних матеріалів", зазначив керівник Департаменту журналістських розслідувань Максим Шиленко.

Презентуватиме недільний випуск "Секретних матеріалів" на "2+2" ведуча Кароліна Ашіон. "У студію до Кароліни Ашіон ми плануємо запрошувати героїв сюжетів, щоб з перших уст почути, як наші розслідування вплинули на долі конкретних людей, чи змогли ми допомогти їм у важких життєвих ситуаціях. Також ми хочемо бачити серед гостей "Секретних матеріалів тих, від кого залежить вирішення конкретних проблемних ситуацій: чиновників, можновладців, представників правоохоронних органів та органів безпеки, –  чути їхню реакцію на розкриті нами факти, дізнаватися про їхні наступні дії безпосередньо в студії", – наголосив креативний продюсер Департаменту журналістських розслідувань Олександр Дубінський.

Як насправді проходить мобілізація, що відбувається у військкоматах і про що мовчать чиновники Міністерства оборони? Чи опиняться за ґратами або хоча б втратять шалені привілеї скандальні судді? Чи дійсно окремі депутати ходять на засідання Верховної Ради під кайфом, і взагалі, чи багато серед народних обранців тих, хто зловживає наркотиками?  Такими будуть теми першого недільного випуску "Секретних матеріалів".

Також з понеділка по четвер о 22:00 на каналі "2+2" виходитимуть 15-хвилинні випуски "Секретних матеріалів".  

Не пропустіть перший випуск програми "Секретні матеріали" у неділю 22 березня о 13:00 на телеканалі "2+2". Переглянути програму також можливо на сайті телеканалу "2+2" http://2plus2.ua/

 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
ДнепроГЭС в 1941 году взорвали не нацисты, а советские власти: правда о трагедии, которая унесла сотни тысяч жизней
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах

Это система организации войск, влияющих на информационное пространство…

«Дракон из Монтеррей»: мексиканские волонтеры случайно сняли на видео живое существо из мифов и легенд
15 метров холодной крови: Vasuki indicus – новая рекордсменка среди доисторических гигантских змей
Узнать больше