Чи загрожує нам нашестя роботів?

Спецкор
Поделиться в социальных сетях:

Роботи вже майже відвоювали собі сферу послуг!

Світ ніколи не буде таким як раніше. Експансія роботів вже розпочалась, адже вони нині повсюди. Монотонна робота для них – вже раз плюнути, тому цього року винахідники взялися за створення творчих машин. Уперше в світі саме цього року механічне створіння вийшло навіть на сцену, щоби диригувати справжнім оркестром.

Наступають на п'яти роботи і журналістам. В Британії зо три десятки газет вже активно залучають до роботи штучний інтелект. Тамтешнє населення з осені читає статті, наполовину написані роботами. Більше того, створені програмою тексти мають високий рейтинг!

У британських газетах статті пишуть комп'ютери

Напередодні року Собаки роботизовані домашні улюбленці вирішили посунути з п’єдесталу друзів наших менших. Вони не гризуть капці, та й вигулювати або ж годувати їх не треба, достатньо лише вчасно підзарядити. У такого робота-цуцика тіло рухається наче справжнє, очі відображають емоції, він розрізняє обличчя та голоси, реагує на дотики. А головне, не просто розуміє власника, а й встановлює з ним емоційний зв'язок. Ба більше, електронний песик може під’єднатися до Інтернету та керувати побутовими пристроями.

Але справжньою сенсацією стало отримання роботом громадянства. Одна з найбагатших країн світу вручила паспорт роботессі Софії.

У 2107 році роботи остаточно захопили світ. На щастя, робота, принаймні поки що, для людей залишається, але чи довго так триватиме – не зрозуміло. Що з цієї тотальної роботизації вийде, розкаже Спецкор на 2+2!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше