Королівські вбрання українських депутатів: де і за скільки одягаються перші особи політичних партій?

Секретные материалы 
Королівські вбрання українських депутатів: де і за скільки одягаються перші особи політичних партій?
Поделиться в социальных сетях:

Українські депутати ніколи не відрізнялися скромністю, прогулюючись коридорами Верховної Ради у костюмах преміум брендів, немов на показах від кутюр. 

Не зважаючи на власні голосні заяви про необхідну економію, нардепи продовжують поблискувати аксесуарами, що коштують тисячі умовних одиниць. "Секретні матеріали" вирішили перевірити перших осіб політичних партій на "економпридатність" та дізнатись, скільки коштують їхні вбрання.

Для того, щоб об'єктивно оцінити одяг депутатів, на допомогу прийшла дизайнер та експерт Олена Голець, яка з легкістю виявила лукавість лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка. Депутат жартома відповів журналістам, що одягається в секонд-хенді, хоча, за словами експерта, його костюм пошитий в італійському ательє.

Юрій Луценко з максимальною серйозністю відповів, що йому одяг вибирає дружина, яка, до речі, є однією з найбільших модниць у Верховній Раді та славиться любов'ю до дорогих сумок. Одна з них – від "Dior" та коштує близько 5 тисяч доларів.

Олег Березюк з партії "Самопоміч" не приховав походження свого одягу, зазначивши, що одягається у "Macy's" - одній з наймасштабніших мереж торгівлі у США. Костюм нардепа, за його словами, коштує 100 доларів. Хоча якщо зайти на сайт магазину, то подібні ціни неможливо знайти навіть на розпродажі.

Хто з депутатів не зізнався, що носить на собі речі з останньої дизайнерської колекції? Та чия відповідь була найбільш оригінальною? Про це - у відео.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше