Сергій Салій терміново потребує допомоги

Помощь
Сергій Салій терміново потребує допомоги
Поделиться в социальных сетях:

Картка ПриватБанку: 4731 2171 0416 0286 Наталя Салій (дружина)

Боєць 92 бригади Сергій Салій пройшов на фронті через самісіньке пекло, врятував не одне життя, але наразі й сам потребує допомоги. Куля, випущена з ворожої снайперської гвинтівки прошила чоловікові легені, підшлункову залозу, зламала ребра та вразила спинний мозок.

Лікарям тоді вдалося зберегти життя Сергія, але після чергової операції вердикт був страшним: ходити чоловік вже не зможе ніколи.

"Мені сказали, що, "на жаль, ми не можемо нічим допомогти", – згадує безсилля лікарів Сергій.

Але зараз, нехай зі сторонньою допомогою, Сергій робить свої перші кроки – у приватній клініці під Києвом йому дали надію на те, що за деякий час ці кроки він зробить самостійно.

"Ми не боги, ми ж не можемо визначати терміни, ми говоримо про те, що ми об'єм лікувальної реабілітації видаємо в якийсь інтервал часу, курс. На сьогоднішньому етапі пацієнт завершує вже другий повноцінний курс лікування, який буде в нього до грудня місяця", – каже Олександр Кулик, директор Науково-практичного центру нейрореабілітації.

Волонтери переконують, що ця клініка поставила на ноги вже не одного бійця. До того ж, хоча й лікування в ній досить дороге, частину витрат погоджується взяти на себе сама клініка.

Програма реабілітації Сергія розрахована на 6 місяців, в рамках благодійного проекту для поранених боєць перебуває на безкоштовному лікуванні, але на нагальні потреби йому до кінця реабілітаційного періоду потрібно 30 тисяч гривень: на знеболюючи та інші препарати. 

Така сума для родини Салій є непідйомною, а держава, каже Сергій, сьогодні йому зовсім не допомагає. Але чоловік не втрачає на дію на одужання.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше