Допоможіть бійцю АТО стати на ноги

Помощь
Допоможіть бійцю АТО стати на ноги
Поделиться в социальных сетях:

Миколаївський обласний БФ "РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ"Рахунок: 26004053210825Призначення платежу: "Реабілітація Віктора Андрійчука"

21-річний Віктор Андрійчук - із Київщини - добровольцем пішов на війну під час другої хвилі мобілізації. Він був серед бійців, які першими увійшли до Слов'янська, звільняли Нікішине, п'ять місяців Андрій воював на передовій без перепочинку.

Буквально за два дні до демобілізації хлопець зазнав тяжких поранень. Вікторові відірвало руку. У нього важке поранення ноги. У хлопця немає п'яти сантиметрів кістки стегна, у великогомілковій - дефект 10 сантиметрів, і ці перелами не зрощуються. Найменше - йому загрожує інвалідність, найгірше - ампутація.

Поставити на ноги Віктора можуть біоінженерні технології. У хлопця медики візьмуть стовбурові клітини і з них - виростять ту частину кістки, якої немає. Інакше - без живих клітин - будь-яка тканина не заживає.

Завдяки сучасним клітинним технологіям лікарі обіцяють, що хлопець таки зможе міцно триматися на ногах. Ціна питання -  513 тисяч 293 гривні. На сьогодні  небайдужі вже зібрали половину від необхідної суми. Перерахувати внески можна на вказаний рахунок благодійного фонду, обов'язково вказавши призначення "на лікування Віктора Андрійчука".

Стати на ноги - нині головна мета хлопця. Він думає і про майбутнє: подав заяву до львівської академії сухопутних військ. Там чекають поки хлопець одужає.

Банківські реквізити для допомоги бійцю:

Миколаївський обласний БФ "РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ"

ПАО КБ ПриватБанк

ОКПО: 36143302

МФО: 326610

Рахунок: 26004053210825

Призначення платежу: Благодійний внесок. На реабілітацію Віктора Андрійчука

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше