Продовження серіалу "Опер за викликом" на 2+2 знімає Заза Буадзе

Опер по вызову
Продовження серіалу
Поделиться в социальных сетях:

Відомий грузинський кіномитець Заза Буадзе приєднався до знімальної групи детективного серіалу телеканалу 2+2 «Опер за викликом». Над картиною також працюють: Тарас Ткаченко, Дмитро Тарасов та Олександр Пархоменко.

Режисер і сценарист Заза Буадзе відомий в Україні за роботою над повнометражними гостросюжетними фільмами, серед яких «Червоний», «Червоний лотос», «Позивний Бандерас».

"Опер за викликом" – серіал, який став безперечним лідером серед всіх прем’єр власного виробництва з моменту релончу каналу. Під час створення третьої частини стрічки нам було важливо зберегти той високий рівень, який ми задали у перших сезонах. Саме тому, до зйомок продовження «Опера» ми залучаємо найкращих спеціалістів індустрії. Ми дуже раді, що до нашої команди приєднався талановитий режисер Заза Буадзе. Та впевнені, що його досвід роботи, як в телесеріалі, так і у повному метрі, креативне мислення та нестандартний підхід до знімального процесу допоможуть серіалу стати ще більш динамічним.

Сергій Карпенко, креативний продюсер серіалу "Опер за викликом"

Крім того, Заза Буадзе не вперше працює над телесеріалом у співтоваристві з Тарасом Ткаченко, режисером стрічки «Опер за викликом».

Запрошення на зйомку я отримав від мого друга Тараса Ткаченка. Це вже наша друга спільна робота у детективному жанрі. І я впевнений, що не остання. Я обожнюю знімати детективи. Мені подобається хуліганський дух, присутній у цьому проекті та на знімальному майданчику. Усі персонажі живі, історії цікаві і найголовніше – я побачив, що тут є певне поле для режисерської творчості, де можна додати більше екшену, а де драматургії, аби ця історія стала ще більш цікавою та видовищною.

Заза Буадзе, режисер і сценарист

Прем’єра нового сезону серіалу відбудеться у серпні 2018 року.

Новий сезон «Опера за викликом» на замовлення телеканалу 2+2 знімає «RunGo Studio». Продюсери: Максим Кривицький, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков. Режисери стрічки: Заза Буадзе, Тарас Ткаченко, Дмитро Тарасов, Олександр Пархоменко. Сценарій: Олександра Смілянська.

У головних ролях: Павло Вишняков, Стася Ровінська, Артем Мартинішин, Олександр Ігнатуша, Олександр Пожарський, Валентина Іщенко. 

Нагадаємо, «Опер за викликом» - це гостросюжетний серіал про харизматичного досвідченого капітана Артема Трофимова. Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень.  

Більше інформації на офіційній сторінці серіалу.

Також серіал «Опер за викликом» можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС

О разрушенной Каховской ГЭС, которая содержала одно из крупнейших водохранилищ Европы…

Загадочное исчезновение экипажа судна «Мария Целеста» более столетия назад: новая теория развития событий
Закупали зерновозы и сухогрузы: россия еще с 2021 года готовилась к похищению украинского зерна
Закупали зерновозы и сухогрузы: россия еще с 2021 года готовилась к похищению украинского зерна

Но, в отличие от 30-х-40-х годов 20 века, кремлю не удалось скрыть свои преступления…

Кремлевский миф о «замерзающей Европе» разбился вдребезги: Украина достигла энергетической независимости
Кремлевский миф о «замерзающей Европе» разбился вдребезги: Украина достигла энергетической независимости

Впервые мы осуществили отопительный сезон за счет собственных ресурсов…

На телеканале 2+2 премьера документального проекта «Тайванський вузол»
На телеканале 2+2 премьера документального проекта «Тайванський вузол»

О связи Украины и Тайваня в борьбе за свободу…

Узнать больше