Прем’єра серіалу "Опер за викликом" на 2+2 мала неймовірний успіх

Опер по вызову
Прем’єра серіалу
Поделиться в социальных сетях:

Старт серіалу "Опер за викликом" став найуспішнішим серед серіалів власного виробництва телеканалу 2+2.

12 березня на телеканалі 2+2 відбулась успішна прем’єра серіалу "Опер за викликом" про кмітливого, харизматичного досвідченого капітана Департаменту кримінальної розвідки Артема Трофимова.

Прем’єра стрічки пройшла із високими показниками телеперегляду, зокрема частка першої серії становила 8,6% за цільовою аудиторією Чоловіки 18-54 (Україна) та 5,4% – за 18-54 (50К+). Показники другої серії значно зросли 10,7%/7,4% (Чоловіки 18-54 Україна / 18-54 50К+).


Таким чином, середня частка показу перших двох серій серіалу "Опера за викликом" за цільовою аудиторією Чоловіки 18-54 (Україна) становила 9,8% встановивши рекорд серед прем’єр серіалів власного виробництва.

Завдяки високим показникам телеперегляду канал 2+2 посів третє місце в слоті показу серед конкурентів за цільовою аудиторією, поступившись тільки 1+1 та ICTV.

Крім того, на другий день серіал здобув високі показники: частка телеперегляду становила 10,4% за ЦА Чоловіки 18-54 (Україна).

"Ми дуже задоволені показниками серіалу, який став другою прем’єрою в цьому році, проте не останньою! – повідомив Максим Кривицький, генеральний продюсер телеканалу 2+2. – Канал продовжує розвивати власне виробництво. Зовсім скоро на глядачів 2+2 чекає ще одна прем’єра, а влітку розпочнемо зйомки кількох серіалів".

Нагадаємо, гостросюжетний детективний серіал "Опер за викликом" на замовлення телеканалу 2+2 знімав "RunGo Studio". Режисером 28-серійної стрічки став Тарас Ткаченко, автор ідеї та сценарист – Андрій Бабік. У головних ролях: Павло Вишняков, Слава Красовська, Олександр Ігнатуша, Валентина Іщенко, Олександр Пожарський, Артем Мартинішин.

Дивіться серіал "Опер за викликом" по буднях о 19:20 на телеканалі 2+2.

Також серіал "Опер за викликом" можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Фургон с оркестром»: как рашистские парады и флешмобы формируют нужную кремлю психологию россиян?
Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Узнать больше