Йоанна Єнджейчик: "Хочу здобути чемпіонські пояси одразу двох дивізіонів"

Йоанна Єнджейчик: "Хочу здобути чемпіонські пояси одразу двох дивізіонів"
Поделиться в социальных сетях:

Незадовго до турніру UFC 211 Йоанна Єнджейчик розповіла відверто про свої цілі, ставлення до суперниць та працелюбність.

Напередодні довгоочікуваного та одного з наймасштабніших турнірів UFC, що має пройти 13 травня у Далласі, США, Йоанна Єнджейчик, діюча чемпіонка у жіночій мінімальній вазі, у своєму інтерв'ю розповіла, як їй вдається триматися на високому рівня та досягати успіхів у кар'єрі.

"Мої батьки навчили мене наполегливо працювати, поважати роботу, заробляти гроші та поважати їх. У мене завжди був гарний приклад, тому я так багато працюю", – поділилась польська спортсменка з MacLife.

Для Йоанни цей захист титулу вже п'ятий. Незважаючи на популярність серед фанатів UFC та майстерність, спортсменка відрізняється стриманістю. Єнджейчик ще жодного разу не була учасницею суперечок перед боєм та не погрожувала суперникам у ЗМІ.

"Якщо я щось кажу – я це зроблю, інакше це буде сором для мене. Я тяжко працюю, за мене каже моя робота. Люди можуть казати що завгодно перед боєм, але коли ти заходиш у Октагон, має значення лише те, хто дійсно кращий спортсмен. Спорт має бути пов'язаний з повагою, – заявила Йоанна. Та підтвердила своє рішення рухатися далі у змішаних єдиноборствах: "Я хочу стати першою жінкою-бійцем у UFC, яка має чемпіонські пояси двох дивізіонів. Це моя ціль. Я люблю ставити собі виклики, а це, напевно, найбільший виклик у моєму житті".

Дивіться 14 травня о 05:00 на каналі 2+2  пряму трансляцію "номерного" турніру зі змішаних єдиноборств UFC 211 із головними боями Стіпе Міочич - Жуніор Дос Сантос та Йоанна Єнджейчик - Джессіка Андраде.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Загадка в Сомином: таинственный водяной монстр затягивает скот на дно озера в поселке на Волыни
Пропаганда заставляет людей верить в героизацию войны: что действительно скрывается под маской «неизвестного героя»?
Узнать больше