Як Ярмоленко живе та грає у Дортмунді

Поделиться в социальных сетях:

Український півзахисник "Боруссії" розповів, як облаштовує життя в Німеччині, з якими труднощами стикається та з ким із команди вже встиг потоваришувати.

Журналіст Профутболу на 2+2 Василь Пехньо завітав до дортмундського помешкання Андрія Ярмоленка та у великому й відвертому інтерв’ю розпитав, як український півзахисник "Боруссії" (Дортмунд) звикає до життя в Німеччині, як вивчає мову, та чим німецькі вболівальники відрізняються від українських.

Ярмоленко vs Коноплянка в Бундеслізі: найяскравіші моменти великого дербі

Три місяці тому Андрій Ярмоленко перейшов у дортмундську "Боруссію", але вже заслужив позитивну оцінку. Журнал Kісker відзначив його одним з найбільш ефективних футболістів Бундесліги.

Ярмоленко – у топ-20 найдорожчих футболістів Бундесліги

"Не можу сказати, що моє життя в Німеччині якось відрізняється від життя в Україні. В Києві я також їхав на тренування, повертався додому, проводив час з родиною. Іноді міг з друзями кудись піти, ─ розповідає Андрій Ярмоленко. Єдині зміни – уроки іноземної мови. ─ Намагаюсь спілкуватися з усіма англійською, але поки що не можу сказати, що моя англійська ідеальна. Після першої гри написали, що я відмовився давати інтерв’ю. Я не відмовився, просто я не говорю англійською так, як хотілось. Я спеціально відмовився від перекладача, щоб розмовляти англійською та вчити німецьку".

Андрій Ярмоленко виступив за зміни у збірній України

Дортмунд – по-справжньому футбольне місто, тут навіть є музей німецького футболу. Можливо, настане час, коли й українець Андрій Ярмоленко поповнить своїми аксесуарами цей музей. Футболіст ділиться: "Вболівальники тут взагалі божевільні. Вони прекрасні та хочуть, щоб ми теж якось розізлились. Зрозуміло, що ми повинні вигравати, повинні отримувати очки. Можливо, у команди зникла впевненість у своїх силах, а тут ще й вболівальники тиснуть… Мені пощастило, що я ще не розумію, що пишуть місцеві журналісти. Проте й наші журналісти мене теж не залишають в спокої".

Ярмоленко, Буффон та Бейл – хто ще пропустить Мундіаль?

У Німеччині футболіст читає саме українські ЗМІ та слідкує за українськими каналами. До речі, 2+2 Андрій Ярмоленко також дивиться!

"Я вдячний Богу та долі за те, що так вийшло, і я в такому віці вже переїхав. Можливо, якщо я переїхав би раніше, соромився би більше. А зараз у мене такий вік, мені 28 років, чого мені соромитися та кого боятися? Я сказав сам собі: розслабся та роби те, що вмієш, працюй на тренуваннях, показуй себе, а там буде видно, що та як", ─ впевнений Андрій.

З ким із команди встиг потоваришувати Андрій Ярмоленко та які курйози вже трапились із ним у новому місті ─ дивіться у відео!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий
«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий

Для научно-технического прогресса война становится катализатором развития…

Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне
Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне

Роман Кашпур и другие украинские ветераны поражают мир своим мужественным примером…

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Узнать больше