Як потрапити на Фінал Ліги Чемпіонів – розказав журналіст "ПроФутболу" Роман Бебех

Як потрапити на Фінал Ліги Чемпіонів – розказав журналіст "ПроФутболу" Роман Бебех
Поделиться в социальных сетях:

14 травня відбулась відеозустріч журналіста програми "Профутбол" Романа Бебеха, одного з небагатьох журналістів який буде висловлювати події з фінального матчу Ліги Чемпіонів.

Одним з головних питань, яке турбує, чи то футбольних вболівальників, чи то простих глядачів є питання про те, чи уявляв Роман, що колись поїде висвітлювати події з найпрестижнішого європейського чемпіонату – фінального матчу Ліги Чемпіонів:

"Якщо чесно – не уявляв. Це вершина. Вище може бути тільки домашнє євро. Ліга Чемпіонів – це топ-турнір… В моєму житті це буде перший фінал, до нього дуже серйозно готуюсь".

Також Роман розповів телеглядачам про те, як потрапив на телебачення та з чого розпочинав свою кар'єру:

"Я починав працювати в ФК "Арсенал", в прес-службі, потім для сайту працював і ще різні були проекти. В цей же час писав для газет, журналів, інтернет-видань, - згадує про свій кар'єрний шлях спортивний журналіст програми "ПроФутбол" Роман Бебех. - Потім мені пощастило,  витягнув щасливий квиток – потрапив на практику в цю супер-редакцію на 1+1. Я завжди про це мріяв. В мене були варіанти в іншу редакцію піти, на інші канали, але мені хотілося саме туди. Всі мене дуже гарно прийняли -  Степан Валентинович Щербачов, Женя Зінченко, Костя Андріюк, Вова Звєров, Ігоря Циганика не було.  У ті часи зароджувався "ПроФутбол": мені пощастило, що штат розширювався, і мене взяли до редакції. Пощастило мені, можна сказати. Бо без щастя, без фарту… Але я і працював для того, щоб мене взяли. Бо у нас в редакції байдики бити ніхто не буде".

До редакції програми "ПроФутбол" Рома приєднався у вересні 2010 року.

 

Починаючи з 22 травня тільки для глядачів каналу "2+2" команда журналістів та експертів програми "Профутбол" підготує все найцікавіше з фіналу Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, пряма трансляція фіналу Ліги Чемпіонів "Реал" Мадрид – "Атлетико" Мадрид відбудеться 24 травня о 21:30 в ефірі телеканалу "2+2". Онлайн-трансляція на нашому сайті, а також на prosport.tsn.ua.

 

Наступного тижня відбудеться відеозустріч з експертами програми "Профутбол" - Сергієм Нагорняком та Олександром Золотогорським, які також їдуть до Португалії у якості коментаторів матчу.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше