Як перетворити новорічні вихідні на казку

Як перетворити новорічні вихідні на казку
Поделиться в социальных сетях:

Добірка найкращих локацій "Зимової Країни на ВДНГ" для створення святкового настрою у всієї родини!

30 грудня – 1 січня – три офіційних вихідних. Один з них точно варто провести в "Зимовій Країні на ВДНГ" – величезному парку новорічних розваг. Тут можна покататися на ковзанці під відкритим небом (1600 кв. м.) і днем, і на нічній вечірці Zima v Leto, спуститися з тюбінгових гірок, загадати бажання на колінах у Діда Мороза чи подружитися з справжнім трансформером - Bumblebee. Парк працює щодня з 10:00 до 22:00 на проспекті Академіка Глушкова, 1 (Національний комплекс "Експоцентр України").

Розваги собі до смаку тут можуть знайти абсолютно всі: молоді батьки з маленькими дітками, школярі, студенти, бабусі й дідусі. Обмежень немає!

Резиденція Діда Мороза

Ох, це насправді місце, де творяться чудеса. І що цікаво, слову "творяться" навіть синонім не добереш! Ельфи всі при справі: Чистюля драїть речі відвідувачів, Знайка проводить уроки грамотності, Веселун безперестанку грає з дітками, ну а Соню неможливо розбудити! Кожну дитину тут займуть і розважать.


Звичайно ж, малюки можуть загадати бажання Дідові Морозу, за що отримають від нього солодкий подарунок!


Відзначимо окремо, що квитки в локацію краще купувати заздалегідь, так як вона користується великою популярністю. Вибрати зручний час і дату можна за посиланням.

Теплий ярмарок "Корпорація Подарунків"

Цей ярмарок задає дух Різдва з порога! Вас зустрічають ельфи Діда Мороза, які проводять захоплюючі класи з рукоділля для дітей. Майстер-склодув тут же створює тендітні ялинкові прикраси. У сусідньому залі працює більше 60 точок з продажу кращих новорічних подарунків. Тут можна купити іграшки, шоколад ручної роботи, книги, капелюхи, мед – купу всього!

У цьому ж павільйоні №1 можна подивитися виставу про подорож сніговиків від Київського Театру Ляльок "Хто розбудить сонце?".

Вхід вільний.

Zima v Leto

В арт-просторі LETO запускають серію вечірок на ковзанці – Zima v Leto. Це саме та локація, де ідеально поєднується краще від зими та літа. У другому павільйоні ВДНГ гратимуть київські діджеї, працюватиме бар, де можна покурити кальян, випити смачний коктейль, а також подивитися атмосферне новорічне кіно. Звідти можна швиденько перейти на каток і зануритися в справжню казкову зиму.

29 і 30 грудня з 21:00 до 4:00. Вартість: 150 грн (безлімітне катання).

Країна Роботів II

Це країна, яка захоплює, адже тут живуть справжнісінькі роботи. Наприклад, трансформер Bumblebee – він величезний, ходить по залу, розмовляє з діткам та із задоволенням фотографується з ними!


Також тут можна подивитися шоу танцюючих роботів Alfa, потрапити у віртуальну реальність, зійтися в сутичці на лазерних мечах і пролетіти над Києвом на авіасимуляторі.


TELEPORT360

У сферичному кінотеатрі, який розміщується в павільйоні №10, в суботу пройде квест "Зимовий детектив". Його учасникам потрібно розгадати таємницю: хто вкрав мішок з подарунками і заморозив самого Санта Клауса! Двогодинна гра розрахована на тінейджерів від 16 років. Старт о 19:30.

Розіграш квартири

До речі, зберігайте чеки при купівлі квитків на локації та бланки онлайн-квитків! Це реальний шанс виграти однокімнатну квартиру в Києві. Заповнюйте спеціальну форму на сайті vdng.ua, введіть унікальний код з чека та станьте учасником акції від ЖК "Метрополіс".


Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше