Як гравці, що не підійшли Динамо та Шахтарю, грають у Європі

Поделиться в социальных сетях:

Гравці, котрі не знадобилися грандам українського футболу, знайшли своє місце у європейських клубах. Як наші легіонери грають у європейських чемпіонатах розповідає Профутбол.

Сезон для екс-динамівця, а нині півзахисника польської Арки, Андрія Богданова розпочався матчем за Суперкубок проти Легії. Підвищена температура за кілька днів до матчу змусила Богданова лягти на лікарняний. Але ще більшого удару завдав він сам на старті матчу, відправивши м’яч у свої ворота. У Арці цінують його передачі та бачення поля. А ще довіряють бити штрафні і правильно роблять. Гол українця у стилі Пірло допоміг виграти Суперкубок. Це перший трофей у кар’єрі Богданова.

Роману Яремчуку у Генті тепер буде легше у плані комунікації – у міжсезоння до його клубу приєднався українець Ігор Пластун. І у першому турі центральний оборонець шукав передачами лівого півзахисника, чи радше крайнього нападника. Хоча наприкінці сезону Яремчука використовували і з правого флангу. У матчі проти Стандарта Яремчук гарно увірвався у штрафний, втік від оборонців і з дотику забив відомому мексиканському воротарю. Радіючи попросив усіх помовчати, хоча мовчати стадіон не збирався. Місцевий Стандарт переміг Гент 3:2.

Дивитися на матч Сент-Трюйден на Романа Безуса проти Серкль Брюгге можна бодай заради передачі українця у стилі Олександра Рикуна. За гру Безус віддав три паси, з яких його партнери могли забивати. Зараз Безус нагадує себе за часів виступів за полтавську Ворсклу. Він не боїться брати ініціативу та обігравати по кілька суперників, хоч іноді і губить м’яч. По першому туру бельгійської ліги Безус у трійці тих, кому фолили найчастіше. А ще українець набрав найбільшу кількість дій у складах обох команд свого матчу. Та цього не вистачило, щоб перемогти суперника.

Забити гол зі штрафного чи віддати гольову – цим Руслан Малиновський у чемпіонаті Бельгії вже нікого не здивує. Український півзахисник входить у категорію топ гравців бельгійського чемпіонату. У першому турі він завдав аж шість ударів та віддав найбільше пасів у всьому чемпіонаті – 89. Малиновський – універсальний боєць. Може розпочинати атаки діагоналями чи знаходити вільні зони короткими пасами, а ще – ефектно накручувати по двох суперників.

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах

Это система организации войск, влияющих на информационное пространство…

«Дракон из Монтеррей»: мексиканские волонтеры случайно сняли на видео живое существо из мифов и легенд
15 метров холодной крови: Vasuki indicus – новая рекордсменка среди доисторических гигантских змей
Любовь двух мужчин: на греческом острове нашли самые старые в мире эротические граффити
Тайваньский узел: почему на острове Тайвань очень внимательно следят за войной в Украине?
Тайваньский узел: почему на острове Тайвань очень внимательно следят за войной в Украине?

Китайская пропаганда дословно напоминает российскую…

Узнать больше