Вольова перемога "Українських отаманів" у Китаї - ВІДЕО

Вольова перемога "Українських отаманів" у Китаї - ВІДЕО
Поделиться в социальных сетях:

"Українські отамани" здобули першу виїзну перемогу у п'ятому сезоні Всесвітньої серії боксу. З рахунком 3:2 наша команда у надскладному матчі перемогла "Китайських драконів". 

"Українські отамани" у місті Санья (Китай) провели першу виїзну матчеву зустріч нового сезону Всесвітньої серії боксу. В рамках третього раунду змагань "Отамани" в надзвичайно складному матчі перемогли команду з Китаю – "Китайські дракони". Підсумковий рахунок зустрічі 3:2 на користь "Отаманів".

Перший заліковий бал для нашої команди у виїзних поєдинках п'ятого сезону змагань WSB здобув легіонер "Українських отаманів" Хасанбой Дусматов (вагова категорія 49 кг). Протягом усіх п'яти раундів Дусматов виглядав на голову сильнішим свого опонента, що й дозволило здобути підсумкову перемогу з рахунком 3:0. Усі судді були одноголосні у своєму вердикті, віджавши перевагу нашому боксеру з рахунком 50:45.

Після надзвичайно яскраво дебютного поєдинку у Китаї далі на "Отаманів" чекала низка невтішних результатів та несподіваних поразок. Все розпочалося з сенсаційного фіаско одного з найбільш досвідчених боксерів нашої команди Миколи Буценка. За результатами п'яти раундів нашому боксеру так і не вдалося показати той бокс, який ми звикли бачити в виконанні Буценка. Почасту застоюючись в обороні, Микола не встигав вчасно контратакувати, чим в свою чергу і користався китаєць, раз-по-раз пробиваючи захисні редути Миколи з дальньої дистанції. В підсумку, по завершенню усіх раундів, усі судді віддали перемогу китацю Джанхао Діао з рахунком (50:45; 50:45; 49:46).

Критичним для нашої команди став рахунок після проведеного поєдинку у ваговій категорії до 64 кг між дебютантом Всесвітньої серії боксу, українцем Дмитром Грінченком та Сарікі Туліовутаі. Нажаль, але хід поєдинку виглядав дещо схожим на попередній. При усьому бажанні та волі до перемоги, яка притаманна Дмитрові, наш боксер так і не зміг вибороти таку необхідну перемогу "драконів". В підсумку 3:0 на користь Сарікі.

Виправляти ситуацію на користь "Українських отаманів" взявся легіонер нашого клубу у ваговій категорії до 75 кг Хоршид Норматов. Не відкладаючи справ на пізні раунди, Норматов одразу ж пішов у наступальні дії. Під кінець другої трихвилинки Хоршиду вдалося помітно похитнути опонента потужним боковим ударом і китайця врятував лише гонг. У третьому раунді Хоршид продовжив розпочате та зумів таки наростити свою перевагу. Розв'язка поєдинку наступила у середині третьої трихвилинки. Після чергового нокдауну рефері був змушений зупинити бій та зафіксувати впевнену перемогу Норматова технічним нокаутом. Таким чином підсумковий рахунок зустрічі був зрівняний – 2:2.

Ну а рятувальна місія нашого клубу від поразки була покладена на капітана "Українських отаманів" - Дениса Пояцику. Розуміючи усю відповідальність, Денис активно розпочав наступальні дії з перших секунд. Під кінцівку стартового раунду Денису вдалося провести потужну комбінацію, яка помітно похитнула китайського боксера. Після перерви Денис Пояцика продовжив активні наступальні дії і як результат – черговий глибокий нокдаун і секунданти китайського боксера викинули полотенце, що означало відмову продовжувати бій.

Таким чином "Українські отамани" здобули першу виїзну перемогу у п'ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу зустрічі з рахунком 3:2 та гарантували собі хоча б на 24 години першу сходинку у підгрупі "А" з максимально можливими дев'ятьма здобутими очками.

До вашої уваги підсумкові результати матчевої зустрічі:  

Вагова категорія 49 кг:

Джахао Лі "Китайські дракони" - Хасанбой Дусматов "Українські отамани" 0:3 (50:45; 50:45; 50:45)

Вагова категорія 56 кг:

Джанхао Діао "Китайські дракони" 3:0 (50:45; 50:45; 49:46) - Микола Буценко "Українські отамани"

Вагова категорія 64 кг:

Туліаовутаі Сайрікі "Китайські дракони" 3:0 (50:45; 48:47; 50:45) - Дмитро Грінченко "Українські отамани"

Вагова категорія 75 кг:

Джиабін Хуанг "Китайські дракони" - Хоршид Норматов "Українські отамани" ТКО 3р 

Вагова категорія 91 кг:

Мінгтао Лі "Китайські дракони" -  Денис Пояцика "Українські отамани" ТКО 2р

Наступний поєдинок "Українські отамани" проведуть 6 лютого у Києві. Суперниками нашої команди будуть представники Марокко – "Марокканські атласні леви". Трансляцію дивіться у п'ятницю о 21:30 на 2+2.

                

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Любовь двух мужчин: на греческом острове нашли самые старые в мире эротические граффити
Тайваньский узел: почему на острове Тайвань очень внимательно следят за войной в Украине?
Тайваньский узел: почему на острове Тайвань очень внимательно следят за войной в Украине?

Китайская пропаганда дословно напоминает российскую…

Недемократическое написание и принятие, нарушение законов: малоизвестные факты о конституции рф
Недемократическое написание и принятие, нарушение законов: малоизвестные факты о конституции рф

Изменения в документе отразили переход россии к суперпрезидентской форме власти…

Заразная, неизлечимая и всегда смертельная: в США первые случаи смерти людей от эпидемии «зомби-оленей»
Заразная, неизлечимая и всегда смертельная: в США первые случаи смерти людей от эпидемии «зомби-оленей»

Вызывает аномальное свертывание белков и делает дырки в мозгу…

Тайна Луны: в 1962 году сотрудник НАСА обнаружил, что спутник Земли в середине пустой
Узнать больше