Вічний студент: 145 дипломів за 30 років

Вічний студент: 145 дипломів за 30 років
Поделиться в социальных сетях:

Професор Партібан викладає в Ченнаї, Індія, і за останні 30 років він отримав 145 дипломів. Зупинятися на досягнутому він не збирається.

Партібан викладає понад 100 предметів в різних коледжах в Ченнаї. Один погляд на візитну картку професора викличе неминуче запаморочення: після імені у нього стоять більше сотні ступенів, які він отримав за останні тридцять років.

Список досягнень Партібана включає в себе вже 3 ступеня магістра наук, 8 ступенів магістра права, 8 ступенів магістра економіки, 9 ступенів магістра ділового адміністрування, 10 ступенів магістра мистецтва, 12 різних дослідницьких робіт та інші дипломи.


На питання "як?" 55-річний професор відповідає, що постійно хоче вивчати щось нове. Про це повідомляє huffingtonpost.

Коли він отримував свій перший вчений ступінь в коледжі, він був дуже неорганізованим. Під час підготовки до іспитів він часто відволікався на вивчення інших предметів та в підсумку провалював тести. Йому були цікаві всі предмети і області науки, які були доступні в університеті, тому Партібан повернувся і отримав другий ступінь. А потім третій. А потім ще 142.

Найчастіше Партібан проходить кілька курсів одночасно. «Останні тридцять років я постійно займаюся підготовкою до іспитів і отриманням нових дипломів. Щонеділі у мене іспит або написання дослідницької роботи, – каже «вічний студент».

Американець створив винахід, через який спілкується зі своїм покійним батьком

У такому величезному навчальному навантаженні є зворотна сторона. Партібан погано запам’ятовує обличчя людей і маршрути. Навіть якщо він щодня ходить одним і тим же маршрутом, він просить допомоги перехожих. "Я не обтяжую свій розум тим, що мені не важливо", – каже Партібан.


Нелегко викладати сотні предметів в різних коледжах. Іноді професор йде в клас і забуває, що саме він повинен розповідати.

"Але студенти ніколи не скаржаться", – говорить він.

Більше цікавих новин читайте на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше