Вернидуб: Ми не мали права зіграти погано

Вернидуб: Ми не мали права зіграти погано
Поделиться в социальных сетях:

4 жовтня у Луцьку на стадіоні "Авангард" відбувся 10-й тур Прем'єр-Ліги України з футболу, де луганська "Зоря" виграла у луганчан з рахунком 3:0, зайнявши в результаті 4-те місце у турнірній таблиці Чемпіонату. 

Відразу освоївшись на полі суперника, підопічні Юрія Вернидуба на 22-й хвилині матчу вже вели з рахунком 2:0. Обидві атаки пройшли через правий фланг луганчан, а Малиновський і Будковський чітко скористалися можливістю двічі відправити м'яч у ворота. Остаточний рахунок у матчі встановив півзахисник луганчан Джаба Лепартія, вдало пробивши пенальті. Таким чином, "Зоря" продовжила свою безпрограшну серію до семи матчів і випередила "Волинь" у турнірній таблиці.

Футбольні експерти зазначають, що луганчанам вдалось перемогти завдяки тому, що вони не дозволили "Волині" втягти себе в їхню гру, а саме в довгі передачі та боротьбу зверху. "Зоря" тримала м'яч внизу і за рахунок швидких передач отримала перевагу. Цей матч став яскравим прикладом того, як молоді футболісти змогли перемогти старших та більш досвідчених.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб також прокоментував перемогу його підопічних, щиро подякувавши хлопцям.

"Коли їхали в Луцьк, то розуміли, що гратимемо з нашим конкурентом. У "Волині" було 17 очок в таблиці, а в нас – 16. Ми усвідомлювали, що це буде важка гра, так як суперник достойний. Я сказав хлопцям, що ми не маємо право зіграти погано. І той футбол, який вони показали, – просто супер!", - зазначив Юрій Вернидуб.

Гравці "Зорі", яких викликали до національної збірної України з футболу, також сказали своє слово після матчу.

"Ми вже дійшли то такого рівня, коли шістьох людей з команди викликають в основний склад національної збірної. Потрібно відповідати цьому рівню, тому ми не змогли сьогодні здатись без бою. Тим більше на виїзді і з командою, яка випереджала нас в турнірній таблиці. Зробили все, як сказав тренер, – швидко забили гол, щоб переламати хід гри", - розповів Олександр Караваєв, півзахисник "Зорі".

Нагадаємо, що після матчу "Волинь" – "Зоря" луганчанам вдалось посісти третє місце в турнірній таблиці Прем'єр-Ліги України з футболу, отримавши 19 очок. Наступним серйозним суперником "Зорі" буде футбольний клуб "Дніпро", який наразі займає третє місце у таблиці.

Чому Юрій Вернидуб щиро попросив вибачення у тренера "Волині"? Про це у відео. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше