Ведучі 2+2 беруть участь у запуску футбольних курсів від Real Madrid Foundation в Україні

Ведучі 2+2 беруть участь у запуску футбольних курсів від Real Madrid Foundation в Україні
Поделиться в социальных сетях:

Ведучі програми Профутбол стануть спікерами прес-конференції, присвяченій запуску футбольних курсів від тренерів Real Madrid Foundation в Україні.

1 лютого об 11:00 в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" ведучі Профутбол на телеканалі 2+2 Олександра Лобода та Ігор Циганик візьмуть участь у великій прес-конференції із нагоди запуску футбольних курсів від тренерів Real Madrid Foundation в Україні. За підтримки партнера Real Madrid Foundation у країнах СНД і компанії Sport Events Management, Київ відвідає керівник фонду відомого іспанського клубу Андрес Мунтанер.

Українські телезірки Олександра Лобода та Ігор Циганик запрошені презентувати футбольні курси Real Madrid Foundation, які з величезним успіхом вже пройшли в багатьох країнах світу, зокрема, США, Канаді, країнах Європи, Японії та Китаї і нарешті відбудуться в Україні. Проект спрямовано на розвиток футбольних навичок у  спортсменів-початківців, просування здорового способу життя, а також стимулювання інтересу до футбольного життя країни.

У своїх виступах Ігор Циганик зверне увагу на те, чому такі курси важливі для розвитку футболу в нашій країні і відкриття нових талановитих зірок українського футболу, а Олександра Лобода розповість про благодійну частину проекту, яку важливо реалізувати в Україні, а також про необхідність залучення до футболу дітей із соціально незахищених сімей.

Окрім ведучих Профутболу,  учасниками прес-конференції також стануть директор з розвитку нових проектів Real Madrid Foundation (Іспанія) Андрес Мунтанер (Andres Muntaner), представник Sport Events Management (Казахстан) Олег Погребняк, президент ОФ Sport Concept, прес-секретар Sport events management ( Казахстан) Анна Шелепова, а також керівник прес-служби Професійної футбольної ліги України Анатолій Янголь.

Детальніше про подію дізнавайтеся за посиланням.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Загадка в Сомином: таинственный водяной монстр затягивает скот на дно озера в поселке на Волыни
Пропаганда заставляет людей верить в героизацию войны: что действительно скрывается под маской «неизвестного героя»?
Узнать больше