"Українські отамани" проти "Марокканських атласних левів"

"Українські отамани" проти "Марокканських атласних левів"
Поделиться в социальных сетях:

6 січня, у столичному Палаці спорту, професіональний боксерський клуб  "Українські отамани" проведе матчеву зустріч четвертого кола Всесвітньої серії боксу проти представників Африки – "Марокканських атласних левів".

"Українські отамани" повертаються на найбільшу спортивну Арену України! 6 лютого, у столичному Палаці спорту (м. Київ, Спортивна площа, 1), "Отамани" проведуть чергову домашню матчеву зустріч в рамках четвертого кола Всесвітньої серії боксу проти представників африканської країни – Марокко. В статусі однієї з лідерів підгрупи "А" наша команда зустрінеться з "Марокканськими атласними левами".

За результатами попередніх поєдинків "Марокканські атласні леви" розмістилися на шостому місці підгрупи "А" з трьома заліковими балами. В останньому матчі представники Королівства Марокко здобули перемогу над командою "Британські левові серця" з рахунком 3:2. В свою чергу "Українські отамани", після переможного матчу в Китаї, посідають другу сходинку нашої підгрупи з максимально можливими дев'ятьма заліковими балами.

"До матчу з командою Марокко наша команда підходить у якості однієї з лідерів підгрупи "А" і цей факт не може не тішити. В трьох стартових турах ми набрали максимально можливі дев'ять залікових очок і в кожному наступному матчі маємо показувати не менш змістовний бокс, адже кожна похибка може суттєво ускладнити наше турнірне становище. Команда Марокко – однозначно, непростий суперник, що вони демонструють в усіх матчевих зустрічах і нинішнє шосте місце у турнірній таблиці, на мою думку, не зовсім відповідає реальній силі та потенціалу африканської команди, - зазначив генеральний директор клубу "Українські отамани" Дмитро Гайструк. – Також я хочу зауважити, що ми повертаємося на арену Палацу спорту. Інтерес до поєдинків "Українських отаманів" з кожним матчем зростає, тому ми робимо усе можливе, аби поціновувачі боксу та шанувальники нашого клубу мали змогу переглядати це яскраве шоу на найбільшій спортивній арені України".

Ексклюзивне право трансляції поєдинків Всесвітньої серії боксу (WSB) на території України належить телеканалу "2+2". Наступна трансляція відбудеться 6 лютого о 21:30 в рамках матчевої зустрічі між "Українськими отаманами" та "Марокканськими атласними левами".

 

Читайте також:

Вольова перемога "Українських отаманів" у Китаї - ВІДЕО

"Українські отамани" перемогли британців і вийшли у лідери - ВІДЕО

"Українські отамани" впевнено перемогли "Мексиканських воїнів" - ВІДЕО

 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Зарисованная фреска настоящего основателя собора София Киевская: как ошибочная реставрация изменила историю
Самое загадочное явление, которое почти 400 лет не могут разгадать ученые: интересные факты о шаровой молнии
Зарождение жизни на Земле: ученые считают, что дождевая вода могла способствовать эволюции первых клеток
Зарождение жизни на Земле: ученые считают, что дождевая вода могла способствовать эволюции первых клеток

Считается, что первые формы жизни, могли возникать спонтанно из органических молекул...

Рискованное путешествие: аэропорт райских островов Макаронезии входит в топ-10 самых опасных в мире
Курган в форме корабля, 139 могил и сокровища викингов: археологи сделали неожиданное открытие в Швеции
Курган в форме корабля, 139 могил и сокровища викингов: археологи сделали неожиданное открытие в Швеции

Это открытие произошло во время раскопок вблизи города Варберг...

Кремль подрывает доверие украинцев через агентурную сеть телеграмм-каналов
Узнать больше