У березні на 2+2 стартує футбольний сезон

У березні на 2+2 стартує футбольний сезон
Поделиться в социальных сетях:

У березні прямими трансляціями матчів Кубку України та 17-го туру Чемпіонату України з футболу на каналі 2+2 стартує новий футбольний телесезон.

На глядачів 2+2 чекають прямі трансляції матчів Чемпіонату та Кубку України, резонансні розслідування проекту "Гра без правил", новий сезон футбольно-аналітичного ток-шоу "Профутбол" з Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, прем'єра документальних спецпроектів

"У новому сезоні, крім наших фірмових прямих трансляцій та улюбленого  "Профутболу", ми плануємо показати низку прем'єрних документальних проектів, присвячених видатним особистостям або важливим футбольним подіям. Першим таким проектом стане прем'єра фільму "Тренер" про Мирона Богдановича Маркевича. Також у березні до ефіру повертається проект журналістських розслідувань "Гра без правил" про корупцію та інші тіньові сторони вітчизняного футболу", – поділився планами керівник Управління спортивних проектів 1+1 Media Степан Щербачов.

У суботу, 5 березня, на каналі 2+2 відбудуться прямі трансляції двох матчів 17-го туру Чемпіонату України, перед початком кожної трансляції, дивіться короткі прямі включення зі стадіонів

•  "Чорноморець" - "Карпати" - початоко 13:50

•  "Динамо" - "Дніпро" - початок о 16:45

Коментувати матч між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром", який пройде на стадіоні НСК "Олімпійський", будуть - Володимир Кобельков і експерт програми "Профутбол" Едуард Цихмейструк.

Відразу після завершення принципового двобою на 2+2 відбудеться прем'єра документального проекту "Тренер", присвяченого наставнику дніпропетровської команди.

У неділю, 6 березня, о 21:30 команда "Профутболу" в прямому ефірі підіб'є підсумки футбольного тижня.

Онлайн трансляції футбольних матчів та спортивних проектів дивіться на сайті 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше