Тайсон Ф'юрі VS Крістіан Хаммер

Тайсон Ф'юрі VS Крістіан Хаммер
Поделиться в социальных сетях:

Офіційний претендент на титул WBO в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (23-0, 17 КО) проведе поєдинок проти представника Німеччини румунського походження Крістіана Хаммера (17-3, 10 КО). 

Зустріч супертяжів відбудеться 28 лютого в Лондоні в рамках вечора боксу, який отримав назву "Ризикована справа". 

Нагадаємо, після недавньої перемоги над Дереком Чісорою Ф'юрі став претендентом на титул WBO в суперважкій вазі українця Володимира Кличка. Планується, що бій між Кличком і Фьюрі відбудеться в другій половині року. Якщо Ф'юрі програє в поєдинку з Хаммером, він втратить право на зустріч з чемпіоном IBF/WBA/WBO/IBO в суперважкій вазі Володимиром Кличком (63-3, 53 КО).

Крістіану Хаммеру 27 років, він займає 4-е місце в рейтингу WBO. Він впевнений в своїх силах і, як повідомляє boxingnews.com.ua, відверто прогнозує свою перемогу нокаутом над британцем: "Тайсон Ф'юрі не протримається проти мене до кінця бою - він буде відправлений у чистий нокаут, і його доведеться збирати по шматочках після бою. Він вже падав раніше, і доведено, що по ньому можна потрапляти і можна його потрясати. Він дуже вольовий боєць, але коли я його завалю, він уже не підніметься. Я погодився на цей бій, тому що побивши Ф'юрі, я отримаю титульний бій з Володимиром Кличком. Володимир вже говорить про бій з Тайсоном Ф'юрі, але коли я нокаутую Ф'юрі, він буде говорити про бій зі мною".

В свою чергу, Тайсон Ф'юрі не має жодних сумнівів щодо своєї перемоги. "Я пам'ятаю його ще за виступами в любителях, і я бачив, якого прогресу він досяг в професіоналах, - сказав Тайсон про Крістіана Хаммера boxingscene.com. - Він дуже хороший боксер, і не з тих, кого можна легко списувати з рахунків. Але бої Тайсона Ф'юрі ніколи не бувають нудними, і я можу обіцяти вам видовище і драму в ринзі. Скажімо так, хтось в цей вечір буде нокаутований, і це точно буду не я".

Дивіться пряму трансляцію з Лондона видовищного двобою за право зустрітися з королем рингу Володимиром Кличком - Тайсон Ф'юрі проти Крістіана Хаммера на 2+2 у суботу опівночі.

Онлайн-трансляція буде доступна на сайті http://2plus2.ua/.

 

В рамках цього шоу відбудеться також бій Дмитра Чудинова з Крісом Юбанком-молодшим.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше