"Меч"

"Меч"
Поделиться в социальных сетях:

Країна: Росія, 2009 Жанр: бойовик, кримінал, драма Режисер: Рустам Уразаєв, Віктор Конісевич У ролях: Едуард Фльоров, Роман Курцин, Тимур Єфременко, Олександр Барінов

Чи думаємо ми про справедливість? Чи задаємося питанням про правосуддя і заходи покарання? Стикаємося з безкарністю? Поважаємо правоохоронні органи? Віримо політикам? Сподіваємося на захист?

Ми думаємо, що вільні, оскільки живемо в демократичному суспільстві. Але чи так це насправді? У світі, де гроші і зв'язки вирішують усе, де можна обійти закон, де можна звинуватити невинного, де навіть свобода слова є видимістю, чи може бути справжня свобода?

Коли герой фільму, маючи величезний досвід боротьби зі злочинністю, досвід ведення бойових дій, стикається з жорстокою несправедливістю, зрадою своїх керівників - без коливання звільняється з МВС. Він створює свою бойову групу однодумців і починає вершити свій суд, дуже швидкий і безкомпромісний, де від покарання не врятують ніякі гроші. Ніяка влада не потерпить цього, і вона кине кращі сили на знищення цього угруповання.

Вони міцно тримають меча справедливості у руках на 2+2 з понеділка по четвер о 22:00.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше