Сергій Ребров: "Бенфіка не програє вдома"

Сергій Ребров: "Бенфіка не програє вдома"
Поделиться в социальных сетях:

Вчора, 1 листопада, Динамо поступився у гостьовому матчі португальській Бенфіці з рахунком 0:1. 

У поєдинку, який пройшов вчора на стадіоні у Лісабоні, кияни все ж таки не змогли взяти реванш над португальськими "орлами", зазнавши поразки з рахунком 0:1.

"Звичайно, я не задоволений результатами матчу, так само, як і хлопці. Вони віддали всі сили, вони старались, вони намагались атакувати. Сьогодні ми грали проти дуже сильного суперника, я думаю, на його фоні ми виглядали гідно", - прокоментував поєдинок на післяматчеві конференції тренер киян Сергій Ребров.            

Незважаючи на нещодавні успіхи Динамо у кубковому матчі проти Зорі та у Чемпіонаті України, дещо новий склад та докладені зусилля, обійти команду, яка у минулому сезоні виграла першість країни, не вдалося.      

"На жаль, у Лізі Чемпіонів багато матчів ми починаємо грати вже після того, як пропускаємо гол – тільки тоді у нас щось виходить, тоді ми проводимо обмірковані атаки. У той же час ми граємо на вищому рівні з дуже сильними командами, - пояснює керманич Динамо. - Бенфіка взагалі не програє вдома. Напевно, це впливає на гравців, і вони не показують свій максимум. В першу чергу, це питання психології. Мені сподобалось, як команда грала після пропущеного м'яча: створювали моменти, намагались зрівняти рахунок. Моментів цих було достатньо, але, на жаль, ми їх не реалізували".

Сергій Ребров позитивно відмітив гру молодих футболістів, для яких це тільки третій матч у складі першої команди: "Футболісти, які вперше виходять грати на такому рівні, не показують свого максимуму. Я впевнений, що є потенціал у молодих гравцях, які вийшли сьогодні на поле, це добре, що вони отримують зараз таку практику. І я сподіваюсь на них так само, як і на усіх інших хлопців. Це майбутнє київського Динамо".

Про це повідомляє сайт Динамо. 

А вже цієї неділі дивіться пряму онлайн трансляцію матчу 14 туру Чемпіонату України з футболу сезону 2016/2017 між Дніпром та Динамо на телеканалі 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Фургон с оркестром»: как рашистские парады и флешмобы формируют нужную кремлю психологию россиян?
Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Узнать больше