Роберт Віттакер: "Йому нічого не допоможе"

Роберт Віттакер: "Йому нічого не допоможе"
Поделиться в социальных сетях:

Роберт Віттакер готується битися з Йоелем Ромеро за тимчасовий титул чемпіона UFC у середній вазі та впевнений у своїй перемозі, незалежно від того, чи планує Йоель грати чесно.

"Напевно, – саме так Роберт Віттакер відповів на запитання для Вloodyelbow, чи боровся би він з Ромеро без пропозиції проміжного титулу. – Якщо чесно, мені подобається битися із жорсткими хлопцями, і більше, ніж отримати тимчасовий пояс, я хочу просто позмагатися з Йоелем Ромеро. Я гарно підготувався. Перш ніж він дістанеться до мене, він повинен пройти через мої удари. Але він жорсткий хлопець. Він дуже жорсткий, він змагався на найвищому рівні протягом багатьох років. Боротьба обіцяє бути по-справжньому напруженою".

За час своєї кар'єри у UFC Ромеро отримав репутацію "брудного" бійця. Справа не тільки у надто швидкій перемозі над Тімом Кеннеді та у вражаючому захваті у бою з Роналду Соуза. Кубинець мав проблеми із тестуванням на наркотики ще в січні, але відбув лише шестимісячне усунення, до того ж, для 40-річного, який як і раніше володіє ідеальним тілом, Йоель Ромеро не може не викликати підозр. З приводу яких Вїттакер, здається, зовсім не хвилюється.

"Ні, це немає значення, – посміхається Віттакер. – Він може робити все, що завгодно. Це не допоможе йому".

Вечір UFC 213 відбуватиметься в серії подій, присвячених Міжнародному тижню боротьби. Очікується, що турнір очолить легендарний титульний поєдинок між Амандою Нуньєс та Валентиною Шевченко. Ромеро та Віттакер проведуть другий головний бій вечору. 

Дивіться турнір UFC 213 на 2+2 НАЖИВО 9 липня о 05:00.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше