Ребров прокоментував ключові епізоди переможної гри

Ребров прокоментував ключові епізоди переможної гри
Поделиться в социальных сетях:

Керманич "Динамо" поділився враженнями від матчу. 

Вперше з 2011 року київське "Динамо" перемогло донецький "Шахтар" в чемпіонаті України. Цю значущу перемогу столична команда здобула під керівництвом Сергія Реброва.

У травні Ребров переграв Луческу в Кубку України, а тепер святкує перемогу в матчі чемпіонату. На прес-конференції керманич "Динамо" поділився враженнями про перемогу та прокоментував ключові епізоди гри.

ПІДСУМКИ МАТЧУ: В першу чергу, спасибі вболівальникам, які заповнили трибуни НСК "Олімпійський". Адже "Динамо" - "Шахтар" - це завжди свято, і, я впевнений, гра вдалася. Був і гол, були моменти, була напружена, жорстка, безкомпромісна боротьба. Спасибі хлопцям за те, що вони витримали цей натиск. Все-таки, те, що ми з 2011-го року не вигравали у "Шахтаря", в будь-якому разі на них тиснуло, незважаючи на останні успішні ігри. Звичайно, спасибі хлопцям, за те, що вони відновилися через два дні після гри зі "Стяуа" - це дуже важко, відразу зіграти важливий матч проти "Шахтаря". Спасибі їм за те, що вони віддали всі свої сили.

ГРА ВЕЛОЗУ: Після чемпіонату світу у Мігеля не було такого настрою, як раніше, бажання працювати на команду. Напевно, це пройшло. На жаль, поки йому ще не вистачає сил, у другому таймі було видно, що він підсів. Але я бачу вогонь в його очах, він готовий повернутися. Сьогодні він вийшов і віддав всі сили.

ОРИГІНАЛЬНІ КУТОВІ (гравці кучкуються в штрафному суперника, а потім різко розбігаються): Ми з Раулем дуже багато працюємо над стандартними положеннями. Я радий, що останнім часом ми почали втілювати їх на полі, створювати гостроту після стандартів.  Сьогоднішній гол після кутового – не виняток. Якраз після таких кутових, з таким розташуванням футболістів, ми створювали моменти.

ПРОБЛЕМИ ПІСЛЯ СТАНДАРТІВ: Я вам поясню, в чому тут проблема. Проблеми зі стандартами виникають у другому таймі, коли ми проводимо заміни. Ті гравці, які виходять на заміну, не завжди правильно розуміють те, що ми їм пояснюємо. У грі з "Карпатами" була така проблема у другому таймі, коли нам мало не забили. Те ж саме було у грі проти "Стяуа". Звичайно, ми акцентували увагу наших гравців на цьому, пояснювали, що ті футболісти, які виходять на заміну, повинні розуміти, що вони повинні робити, виконувати оборонні функції тих людей, яких вони міняють. З "Шахтарем" це більш-менш вийшло.

ВИЛУЧЕННЯ ШЕВЧУКА: Це важко коментувати. Коли протягом багатьох сезонів за будь-які порушення практично не давали картки, то тут їх було достатньо як з одного, так і з іншого боку. На жаль, раніше вони були тільки з одного боку. Тут була одна червона, а зазвичай в іграх "Динамо" і "Шахтаря" їх буває більше. Я радий, що наші хлопці тримали себе в руках. Були фоли, нишком, були і відверто жорстокі. Дійсно, була чоловіча боротьба. А те, що вилучили Шевчука – думаю, що він награв на червону картку. Взагалі, я не бачу в цьому проблеми. Я ніколи не скаржився на суддівство, хоча воно часто було неприхильним до нас. Суддівство, думаю, було об'єктивним. Те, що жовтих карток було багато як з одного, так і з іншого боку – абсолютно нормально для такого матчу.

ПОВЕДІНКА ЛУЧЕСКУ: Повірте, у тренера, який програє таке дербі, ніколи немає гарного настрою. У мене був такий самий настрій, коли ми влітку програли Суперкубок, хоч я і знайшов якісь слова. Я працював із багатьма тренерами, коли був гравцем, і знаю, що багато тренерів тримають все всередині, не викидають назовні. Нічого в цьому страшного я не бачу. Напевно, він важко пережив цю поразку.

Джерело: ТСН.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС

О разрушенной Каховской ГЭС, которая содержала одно из крупнейших водохранилищ Европы…

Загадочное исчезновение экипажа судна «Мария Целеста» более столетия назад: новая теория развития событий
Закупали зерновозы и сухогрузы: россия еще с 2021 года готовилась к похищению украинского зерна
Закупали зерновозы и сухогрузы: россия еще с 2021 года готовилась к похищению украинского зерна

Но, в отличие от 30-х-40-х годов 20 века, кремлю не удалось скрыть свои преступления…

Кремлевский миф о «замерзающей Европе» разбился вдребезги: Украина достигла энергетической независимости
Кремлевский миф о «замерзающей Европе» разбился вдребезги: Украина достигла энергетической независимости

Впервые мы осуществили отопительный сезон за счет собственных ресурсов…

На телеканале 2+2 премьера документального проекта «Тайванський вузол»
На телеканале 2+2 премьера документального проекта «Тайванський вузол»

О связи Украины и Тайваня в борьбе за свободу…

Узнать больше