Рафаель дус Анжус: "Я хочу битися з одним з кращих"

Рафаель дус Анжус: "Я хочу битися з одним з кращих"
Поделиться в социальных сетях:

Екс-чемпіон UFC у легкій вазі Рафаель дус Анжус планує перехід у напівсередній дивізіон.

"Заради того, скільки я зараз заробляю, виснажувати себе та втрачати вагу не варто. Якщо це буде супербій і я отримаю багато грошей, я це зроблю. Але нинішня зарплатня не варта того, щоб заради неї отримувати такий стрес, та ще й програти", – відверто розповідає Рафаель дус Анжус.

Коментар екс-чемпіона у легкій вазі проливає світло на важку ситуацію, у якій знаходиться більшість бійців UFC. Виплати за бої стрімко зменшуються, у той час як вартість тренувань та підготовки до них значно зросла.

Рафаель дус Анжус наголошує, що він витратив багато грошей та сил на підготовку до бою із Тоні Фергюсоном, але пішов звідти з програшом та без жодних перспектив у легкому дивізіоні. Наразі боєць сподівається, що нова вагова категорія принесе зміни у його кар'єру, та планує повернутися до Октагону вже у червні на UFC 212, що пройде у Ріо-де-Жанейро.

"Я хочу битися з одним з кращих хлопців. Я думав про бій з Хорхе Масвідалом, тому що ми з Хорхе – єдині, хто переміг Дональда Серроне у останніх 15 боях. Але у нього поєдинок з Деміаном Майєю. Тепер я й гадки не маю. Я екс-чемпіон у легкій вазі, і я хочу боротися з кращими хлопцями у дивізіоні", – каже боєць. Про це повідомляє ММА Junkie.

А вже у п'ятницю, 31 березня, о 23:00 на глядачів 2+2 чекає принциповий бій за титул чемпіона у легкій вазі американця Ентоні Петтіса та четвертого у рейтингу кращих бійців свого дивізіону Рафаеля дус Анжуса. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше