Правила життя та футбольна філософія Сергія Кравченка

Поделиться в социальных сетях:

У програмі Профутбол на 2+2 Сергій Кравченко, один з найстарших та, безумовно, найдосвідченіших футболістів Дніпра, ділиться із молодими гравцями та глядачами власними правилами життя.

Сергій Кравченко у 33 роки вражає гарною фізичною формою та грою на полі. Футболіст був капітаном у чотирьох з п'яти команд, грав у Динамо та у збірній. І все це – завдяки відданій, наполегливій роботі та власним правилам, яким Сергій не зраджує усі ці роки.

"Багато працювати. Я вважаю, що це найголовніше у спорті та у житті, без цього ніяк. Тому що спорт і життя – це праця, вдосконалення та прогрес, – ділиться Сергій Кравченко. – Я вважаю, що зараз стали набагато професіональнішими футболісти, багато індивідуальної роботи, зараз дуже багато працюють до тренування, після, на вихідних. Я, наприклад не роблю те, що не знадобиться мені у футболі, як деякі качають м'язи "на пляж". Я роблю те, чому вчив мене батько. Батько мій був футболістом, у нього досвід великий".

Друге "золоте" правило футболіста: "Ніколи не здаватися і працювати, треба все зробити, що від тебе залежить щоб вибратись та чогось досягти. Той же Чигринський – можна брати з нього приклад, як він працює, тренується. Дуже шкода, що у нього було скільки травм, але це треба таку силу волі мати".

Напевно, ще одна з причин досконалої фізичної форми та здоров'я Сергія Кравченко – відмова від вживання алкогольних напоїв: "Мені просто не подобається. Я не намагаюсь удавати з себе супер професіонала, я для себе це роблю. Я и так вмію справлятися зі стресом і без алкоголю".

"Сім'я – найголовніше, – це третє правило, якого дотримується Сергій. І, жартуючи, додає: – Але щоб сім'я у тебе гарно жила, треба працювати та не здаватися".

Більше відвертих зізнань та порад від дніпрянина Сергія Кравченка дивіться у програмі Профутбол на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС

О разрушенной Каховской ГЭС, которая содержала одно из крупнейших водохранилищ Европы…

Загадочное исчезновение экипажа судна «Мария Целеста» более столетия назад: новая теория развития событий
Узнать больше