Після перемоги Ф'юрі перетворився з дикого цигана на щасливу дитину

Після перемоги Ф'юрі перетворився з дикого цигана на щасливу дитину
Поделиться в социальных сетях:

Поки Ф'юрі тішиться блискучими поясами, Кличко перераховує зароблені 22,5 млн. доларів та хоче реваншу.

У суботу, 28 листопада, в Дюссельдорфі відбувся горезвісний для українців бій Володимира Кличка і Тайсона Ф'юрі, який завершився одностайним рішенням суддів – віддати перемогу британцеві. Після оголошення вердикту глядачі на трибунах та перед екранами були приголомшені – ера Доктора Сталевого Молота завершилась. А Циганський Король настільки не йняв себе від щастя, що на радощах заспівав пісню, яку цього разу присвятив своїй дружині, а не Володимиру.

"Величезна подяка всім, хто підтримував мене на телебаченні та приїхав в Дюссельдорф, щоб побачити все наживо", - написав Ф'юрі у своїй сторінці у Твіттері.

"Чекав на цей момент все своє життя. Господь мене насправді благословив", - прокоментував у Твіттері боксер. 

Слід зазначити, що після бою любителів боксу здивувала не лише перемога британця, а й також його поведінка на прес-конференції. Після костюму Бетмена, розбивання головою кавунів, відкритих образ і навіть матюків в засобах масової інформації Тайсона Ф'юрі ніби підмінили. Більше того – він щиро вибачився перед Володимиром та сказав, що хотів би хоча б на половину бути таким же достойним чемпіоном, яким був Володимир.

"Хочу вибачитися перед Ленноксом Льюїсом за все те, що я наговорив на його адресу. Леннокс, ти великий чемпіон. І Володимир Кличко теж великий чемпіон. А все, що я говорив до бою - це тільки для розкрутки. Це було весело", - зазначив британець.

"Вітаю Володимира і його команду. Це був хороший поєдинок. Володимир зміг поцілити в мене. Але це була не його ніч, а моя. Бог дав мені цю перемогу. Якщо б я міг бути хоча б на половину таким достойним чемпіоном як був Володимир, я був би дуже-дуже щасливим", - розповів на прес-конференції після бою Ф'юрі.

Таким чином, Циганський Король перетворився на втихомирену щасливу дитину, яка навіть не думає зловтішатись та купатись в проміннях слави. Цьому підтвердженням стало інтерв'ю Тайсона з Sky Sports News.

"Цей бій мене не змінить. Я ношу цей костюм вже тиждень!", - сказав боксер на інтерв'ю.

Володимир Кличко, у свою чергу, пояснив, чому він програв британцеві та наголосив на тому, що реванш точно відбудеться, так як можливість повторного бою прописана в угоді.

"Я не вірив, що Ф'юрі це зробить, але він зробив. Мені не вистачало швидкості, коли він був стрімким. Я не міг знайти правильну відстань. Довжина його рук турбувала мене. Я старався, проте нічого не вийшло. Та бій-реванш точно буде.", - зазначив Кличко

Твердий лівий хук від Тайсона Ф'юрі

Нагадаємо, що Володимир Кличко втратив свої чемпіонські пояси IBF за версіями IBO, WBO, WBA. Непереможений британський суперважкоатлет Тайсон Ф'юрі переміг за очками: 115: 112, 115: 112, 116: 111. Для 27-річного Тайсона Ф'юрі ця перемога стала 25-ю поспіль. 39-річний Володимир Кличко зазнав четвертої поразки при 64 перемогах. Востаннє Володимир програвав 11 років тому. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС

О разрушенной Каховской ГЭС, которая содержала одно из крупнейших водохранилищ Европы…

Загадочное исчезновение экипажа судна «Мария Целеста» более столетия назад: новая теория развития событий
Узнать больше