Олександра Лобода за два тижні благодійного аукціону зібрала понад 100 000 гривень

Олександра Лобода за два тижні благодійного аукціону зібрала понад 100 000 гривень
Поделиться в социальных сетях:

У неділю ведуча програми Профутбол Олександра Лобода оголосила результати розіграшу другого лоту доброчинного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію". Наступний лот – футболка ФК Динамо з автографами усіх його футболістів.

У неділю в прямому ефірі програми Профутбол Олександра Лобода оголосила результати розіграшу другого лоту доброчинного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран.

Футболка центрального захисника київського Динамо принесла 35 000 гривень. Благодійник вирішив не називатися.

Під час недільного ефіру Олександра також презентувала новий лот - футболку нової "домашньої" форми київського футбольного клубу Динамо з елементами української вишивки від Аdidas (презентованої буквально днями) з автографами гравців клубу та його головного тренера Сергія Реброва.

Новий лот - футболка Динамо

Новий лот - футболка Динамо з автографами гравців клубу 

Торги вестимуться на сайті aukro.ua та на сторінці Профутбол у мережі Facebook.

Динамо — український футбольний клуб з міста Києва, що бере участь в українській Прем'єр-лізі. ФК Динамо засновано 1927 року. Це найстарший на сьогодні професійний клуб міста і найтитулованіша команда України, яка має в своєму активі 15 чемпіонських титулів, 11 національних Кубків, 6 Суперкубків України, 1 Суперкубок УЄФА і два Кубки володарів кубків.

"Лише минулого тижня гравці Динамо презентували свою нову форму, і ось вона вже на нашому аукціоні! Поки що її практично неможливо придбати, бо представлено її лише в одному магазині і кількість товару обмежена. До того ж, на нашому лоті є автографи всіх гравців ФК Динамо, а також підпис головного тренера  - Сергія Реброва. Здається, що ця футболка просто просякнута потужною енергетикою команди! Я буду безмежно щаслива, якщо всі небайдужі долучаться до розіграшу лоту, щоб допомогти Юркові Штрикалу", - ділиться ведуча.

Ведуча Профутбол Олександра Лобода представляє новий лот аукціону

Ведуча Профутбол Олександра Лобода представляє новий лот аукціону 

Нагадаємо, що Саша разом з українськими футболістами допомагає 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикалу з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Юрко мріє зустрітися з українськими футболістами та побувати у Києві на тренуванні улюбленого київського Динамо. Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналду.

Маленький вболівальник Юрко Штрикал

Маленький вболівальник Юрко Штрикал 

Для детального обстеження і підготовки до операції трансплантації кісткового мозку маленькому футбольному вболівальнику Юркові потрібна велика сума, яку планується зібрати на благодійному аукціоні.

Кожен наступний лот Олександра презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми Профутбол. Торги триватимуть тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лоту становить 1000 гривень, а крок торгів –  25 гривень.

Нагадаємо, що унікальний лот – футболка українського футболіста, півзахисника збірної України та іспанської Севільї Євгена Коноплянки – продано за 70 000 гривень.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Робіть свої ставки за унікальний лот ФК Динамо та дивіться результати розіграшу цього лоту вже в неділю, 14 серпня, о 21:30 у програмі Профутбол на каналі 2+2. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
ДнепроГЭС в 1941 году взорвали не нацисты, а советские власти: правда о трагедии, которая унесла сотни тысяч жизней
Узнать больше