Олександр Шовковський передав Олександрі Лободі футболку для благодійного аукціону

Олександр Шовковський передав Олександрі Лободі футболку для благодійного аукціону
Поделиться в социальных сетях:

У неділю в прямому ефірі програми Профутбол Олександра Лобода оголосила результати розіграшу чергового лота доброчинного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран. 

Футболка півзахисника луганської Зорі Олександра Караваєва з автографами всіх гравців Зорі принесла 34 600 гривень.

Телеведуча також презентувала під час недільного ефіру новий лот – футболку Олександра Шовковського, українського футболіста та голкіпера ФК Динамо. Торги проходять на сайті aukro.ua та на сторінці Профутбол у мережі Facebook.

Футболка Олександра Шовковського

Олександра Лобода презентувала новий лот благодійного аукціону

Олександр Шовковський (СаШо) — український футболіст, голкіпер ФК Динамо, гравець національної збірної України та заслужений майстер спорту України. Входить у трійку футболістів, що провели за національну збірну України найбільше матчів. Він один з чотирьох за всю історію футболу голкіперів, які зіграли 100 та більше матчів у Лізі чемпіонів УЄФА, один з шести футболістів, що зіграв у Лізі Європи у віці понад 40 років. Загалом у єврокубках зіграв 127 матчів. Перший воротар, який не пропустив жодного м'яча в серії післяматчевих пенальті на чемпіонатах світу з футболу (ЧС-2006), третій у світі за кількістю виграних чемпіонатів країни (має їх 14!). Неодноразово здобував звання Найкращого голкіпера України, СНД та Української Прем'єр-Ліги, починаючи з 1994 року. Має 35 титулів на клубному рівні в Європі – це рекордна кількість.

"Олександр - людина, яка заслуговує особливої уваги у футболі. Це найтитулованіший український гравець, кумир усіх любителів футболу. Для кожного вболівальника велика честь – мати фото з Олександром, а тим паче його футболку. Після особистої зустрічі з Юрком на тренуванні гравців Динамо Шовковський настільки перейнявся  історією хлопчика, що вирішив передати на наш аукціон свою футболку. За допомогою цього лота ми будемо збирати кошти на лікування Юрка та здійснення його заповітної футбольної мрії. Нам потрібна допомога кожного з вас!" - каже Олександра Лобода.

Футболка Олександра Шовковського

Новий яскравий лот – футболка Олександра Шовковського

Ведуча разом з українськими футболістами прагне допомогти 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикулю з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Для детального обстеження і підготовки до операції трансплантації кісткового мозку маленькому футбольному вболівальнику потрібна велика сума, яку планується зібрати на благодійному аукціоні.

Юрко уже зустрівся з футболістами ФК Динамо та побував на їхньому тренуванні на базі в Конча-Заспі біля Києва. Хоча хлопчик не міг сказати про свої враження, очі видавали його радість! Він відчув себе одним з гравців команди, поганявши м'яч з Андрієм Ярмоленком, Артемом Громовим, Сергієм Сидорчуком, Миколою Морозюком та Євгеном Макаренком в іменній футболці, котру йому особисто вручив Олександр Шовковський, і навіть забив кілька голів. Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналду.

Юрій Штрикал

Маленький футбольний фанат Юрко Штрикал

Кожен наступний лот Олександра Лобода презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми Профутбол. Торги триватимуть тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лота становить 1000 гривень.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Робіть свої ставки за яскравий лот від Олександра Шовковського та дивіться результати розіграшу цього лоту вже в неділю, 4 вересня, о 21:30 у програмі Профутбол на каналі 2+2. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше