"Одинак" - АНОНСИ серій

Поделиться в социальных сетях:

Кримінальний детектив з Олексієм Горбуновим у головній ролі на каналі 2+2. Анонси серій.   Дивіться серіал Одинак з понеділка по четвер о 20:20 в ефірі 2+2, або ОНЛАЙН.

 

  

16 СЕРІЯ - ВІДЕО

Мечникова визнано злочинцем номер один у Одесі. Він поранений, але не готовий здаватися, доки не покарає тих, хто влаштував безлад у рідному місті. Відверта розмова з Асланом розплющила Глібу очі: вороги просто використали неконтрольованого "опера", щоб зачистити місто від старих кримінальних авторитетів. Оксана Волощук через допомогу Мечникову опиняється під слідством. Орловский, який провалив завдання столичних хазяїв, готується до втечі з Одеси.

 

  

15 СЕРІЯ - ВІДЕО

Гліб Мечников вже виніс смертний вирок покидькам, через яких його донька майже не загинула. Залишилось знайти та покарати винних. Між тим, полювання на норовливого "опера" розпочали і злочинці, і колишні колеги. Під виглядом боротьби з наркотиками у місті об'явлено поліцейський рейд, тепер силовики можуть без суда й слідства вдиратися у будь-які будинки та затримувати кого завгодно. Нові хазяї наркобізнесу очікують на поставку найбільшої в історії Одеси партії "діамантового пилу".

 

  

14 СЕРІЯ - ВІДЕО

Життя єдиної доньки Мечникова Христини висить на волосині. Пошуки дівчини не дають результатів. Оксана, намагаючись виправдати неконтрольовану поведінку Гліба, необачно ділиться з полковником Орловським здогадками про вбивство Богдана Ширка. Користуючись відсутністю Мечникова, Орловський намагається налагодити контакт з новим "наглядачем" Одеси Асланом.

 

  

13 СЕРІЯ - ВІДЕО

Об'являючи Глібу Мечникову війну, керівництво фактично забороняє йому розслідувати вбивство його кращого друга. Єдина вірна Мечникову людина – майор Оксана Волощук. Вона намагається допомогти дорогій для неї людині встановити справедливість. Разом вони знаходять важливого свідка у справі вбивства Богдана. Труднощі знову зближують колишніх коханців. Тим часом колеги Мечникова виходять на нелегальний бізнес хазяйки спа-салонів Ольги Рухлецької.

 

  

12 СЕРІЯ - ВІДЕО

У Гліба є всього лише тиждень, щоб знайти того, хто замовив Богдана, інакше на нього чекає звільнення. Під час розслідування він нарешті виходить на нового свідка вбивства. Але керівництво зовсім не зацікавлене у їхній зустрічі. Тим часом злодії вирішують нанести удар у єдине слабке місце Гліба Мечникова та розпочинають "полювання" на його дочку.

 

  

11 СЕРІЯ - ВІДЕО

Гліб Мечников повертається до відділку, щоб закінчити свою останню справу – знайти вбивцю друга. Макс Тищенко намагається допомогти колезі, але Мечников звик воювати один і не готовий міняти свої правила. У цей час поліція даремно намагається прибрати дилерів, які торгують "діамантовим пилом".

 

  

10 СЕРІЯ - ВІДЕО

Після вбивства Зями місце "наглядача" Одеси займає його близький друг, стриманий та розважливий Аслан. Він має намір жорстоко контролювати місто. Між тим, наркодилери почали поширювати серед студентів новий наркотик – "діамантовий пил". Кількість загиблих від небезпечного порошку з кожним днем збільшується. А Гліб Мечников – єдиний, хто міг би зупинити це, опиняється за гратами.

 

  

9 СЕРІЯ - ВІДЕО

Гліб Мечников, який напередодні вбивства Богдана посварився з близьким другом, опиняється єдиним підозрюваним у гучній справі. Полковник Орловський використовує ситуацію, щоб провчити упертого "опера". Мечников опиняється у камері разом зі злочинцями-рецидивістами, а тим часом ще один з його товаришів залишає карний розшук.

 

  

8 СЕРІЯ - ВІДЕО

Гліб Мечников нарешті знаходить Зяму. "Наглядач" Одеси готовий прийти на зустріч та розповісти правду про тих, хто влаштував у місті безлад. Мечников наблизився до розгадки таємниці "третьої сили", але зрада одного з тих, кого він вважав другом, ставить хрест на репутації Гліба. Керівництво планує звільнити норовливого "опера" з карного розшуку.

  

7 СЕРІЯ - ВІДЕО

Розслідування вбивства Даміра зайшло у глухий кут. Єдиний підозрюваний – "наглядач" Одеси Зяма, але Гліб ніяк не може вистежити його. Тим часом, Богдан Ширко опиняється перед вибором – зберегти сім'ю або залишитися вірним другом. Богдан зважується на зустріч з тими, хто розв'язав у місті кримінальну війну.

 

  

6 СЕРІЯ - ВІДЕО

Хтось розпочинає полювання на кримінальних авторитетів, і Мечникову доводиться самому шукати злочинця. Першою ціллю невідомого стрілка стає циганський барон Дамір, який у Одесі відіграє не останню роль. Допомогти Глібу розібратися у цьому вбивстві міг би непримиримий ворог Даміра Зяма, але той вирішив зникнути з міста. Тим часом Злата починає небезпечну гру з Єгором Орловським.

 

  

5 СЕРІЯ - ВІДЕО

Гліб Мечников звик сам встановлювати свої правила та вирішувати питання без згоди керівництва, але він виявився не готовий до того, що проти нього використають його ж методи. Після того, як полковник Орловський не зміг заручитися підтримкою Мечникова, він вирішив взяти на посаду норовливого "опера" його кращого друга. Доки друзі з'ясовують стосунки, на поверхню спливають непоказні дільця Ткача. Тепер його доля у руках колег.

 

  

4 СЕРІЯ - ВІДЕО

Гліб Мечников, який, здавалося б, знає все про кримінальний світ Одеси, починає розуміти, що у місті з'явилась таємнича "третя сила". Хтось діє за його спиною, виникають резонансні злочини, кримінальні авторитети починають воювати один з одним, а Мечников навіть не здогадується, хто до цього причетний. У команді Гліба назріває розкол...

 

  

3 СЕРІЯ - ВІДЕО

У центрі Одеси вбито суддю Ганну Зозулю, яка вела справи, пов'язані з торгівлею наркотиками. Під час слідства виявляється, що до злочину причетна місцева наркомафія, а у крові вбитої знайдено велику дозу заборонених речовин. Доки майор Волощук знов вивчає справи, які вела суддя, Гліб Мечников вирішує провести операцію із захвату циганського барона Даміра, який контролює наркодилерів.

 

  

 2 СЕРІЯ - ВІДЕО

День народження майора відділку Оксани Волощук, котрий вона вирішила відмітити у нічному клубі, який належить місцевому авторитетові Зямі, завершується вбивством. Мечников підозрює, що напад було сплановано відомим циганським бароном, автівку якого нещодавно спалили. Але Зяма не вибачає тих, хто його образив та готовий помститися за своїх людей. Мечников намагається примирити двох непримиримих ворогів, але бандити не звикли домовлятися. У місті назріває кримінальна війна…

 

  

1 СЕРІЯ - ВІДЕО

Бандитська "стрілка" завершується загибеллю одного зі злочинців. Як наслідок, за гратами опиняється керівник карного розшуку Одеси Гліб Мечников. Доки "опери" з команди Мечникова намагаються з'ясувати, хто та чому "упік" шефа в СІЗО, в управлінні з'являється новий керівник зі столиці – полковник Єгор Орловський. У нього найширші повноваження щодо наведення порядку в Одесі, але є наказ – не заважати Мечникову. У той же час із військової частини викрадено велику партію автоматів Калашнікова... 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий
«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий

Для научно-технического прогресса война становится катализатором развития…

Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне
Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне

Роман Кашпур и другие украинские ветераны поражают мир своим мужественным примером…

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Узнать больше